Image

Skidit (s. 2011-2014)

Skidien-ohjaajat:

Riikka Kivinen
riikkamariaa@gmail.com

gms.040-4156998

Nia Olsen

Sanna Jaatinen

Mikko Pentti

Skidikoris

Skidikoriksen tavoitteena on tutustuttaa lapsi leikin kautta koripalloon ja kehittää motorisia perustaitoja. Lapsi oppii toimimaan ryhmässä ja iloitsemaan myös toisten onnistumisesta. Monipuolisen liikkumisen kautta saadaan jokaiselle onnistumisia ja sytytetään aito liikkumisen ilo.

Kerhossa opitaan pallonkäsittelyä, pomputtelua ja heittoja. Peruskoripallotaitojen lisäksi nanoissa toteutetaan monipuolista liikkumista. Liikkumisen riemua onkin syntynyt kiipeillen, roikkuen, hyppien, ryömien ja välillä jopa käsillään seistenkin. Kaveria kannustetaan ja tarvittaessa myös autetaan.

3 – 4 –vuotiaiden nanokoris toteutetaan vanhempi-lapsi liikuntana

Vanhemmat pääsevät touhuamaan aktiivisesti lapsensa kanssa ja seuraamaan ja tukemaan tämän oppimista iloisten liikuntahetkien aikana. Harjoitukset ovat rakennettu niin, että myös vanhemmille tulee lämmin ja he osallistuvat leikkeihin ja harjoituksiin aktiivisesti. Vanhemman rooli on myös välillä toimia eräänlaisena apuopettajana lapselleen. Muistathan kuitenkin toimia valmentajien antamien ohjeiden mukaisesti. He ovat suunnitelleet harjoitukset tavoitteiden suuntaisiksi ja vastaavat tavoitteiden toteutumisesta. Jokainen harjoitus on kestoltaan 45min.

5 – 6 –vuotiaiden nanokoris toteutetaan supermikroilua tosissaan

Tämän ikäryhmän harjoitukset kestävät 60 minuuttia, johon kuuluu lämmittely, erilaisia harjoituksia ja loppuverryttely. Lapset liikkuvat omatoimisesti ilman vanhempia, ohjaajan johdolla. Tavoitteena joka harjoituskerralla on oppia jotain uutta. Uuden oppiminen ei välttämättä aina tarkoita koripalloon liittyviä asioita vaan esimerkiksi yleisesti tietoa liikunnasta tai ryhmässä toimimisesta.

Maksut laskutetaan myClub -palvelun kautta ja jokaisen jäsenen tulee olla kirjautuneena palveluun voidakseen maksaa valmennusmaksun. 

Mikäli teillä on vaikeuksia myClubin käyttöönoton, ottakaa yhteyttä toiminnanjohtajan Mikko Pentti.

ILMOITTAUDU MUKAAN NYT

Skidit 3-4v

Lauantaisin Herttoniemessä klo 10-10.45 Hertsikan ala-aste, Hillerikuja 4

Skidit 5-6v

Tiistaisin Vartsikassa klo 17.30-18.30 Vartiokylän ala-aste, Kiviportintie 10

Keskiviikkoisin Laajasalossa klo 18-19 Poikkilaakson koulu, Puuskaniementie 21

Perjantaisin Vuosaaressa klo 18-19 Vuosaaren peruskoulu, Venemestarintie 14

Lauantaisin Herttoniemessä klo 11-12 Hertsikan ala-aste, Hillerikuja 4

Voitte osallistua vapaasti mihin tahansa skidien kerhotapahtumaan saapumalla vapaasti paikan päälle ja tämän jälkeen 1-2 kerhokerran jälkeen tehdä harrastuspäätöksenne ja sopia asiasta kerho-ohjaajan kanssa ja ilmoittaa lomakkeella yhteystiedot nanotoiminnan vastuuhenkilölle.

***

***