Image

Toiminta

Kausi 2018-19 pääsee täysillä käyntiin ja taas treenataan, koska vierivä kivi ei sammaloidu! Syyskauden ajat alkavat olla jo valmiit ja homma pyörii kuin rasvattu ratas. Joskus vuoroissa on pientä liikehdintää, joten välillä vaihtuvat vuorot pitävät sinut hereillä. Katso siis kunkin ikäluokan kohdalta missä treenit ja jos epäselvää ole suoraan yhteydessä Mikko Penttiin, Toiminnanjohtajaamme p. 040 7045656 lähettämällä txt viesti:

treenit, nimesi/lapsesi ikä ja sukupuoli tekstiviestillä, saat paluuviestillä tiedon milloin on lähin hetki harjoituksille.

Jos et ole ennen pelannut korista, kivuttomin tapa on aloittaa alkeiskursseilta tai perustekniikkakurssilta

Mitä koripallon harrastaminen WB-Panttereissa maksaa ja mitä sillä saa?
WB-Panttereissa on koko vuoden toimintaa junioriessa 7-18v ja toiminta on sisällytetty maksuun kaikkineen. Kuluva kautemme on alkanut 1.5.2018 ja päättyy 30.4.2019.

Kaudesta on erotettavissa kaksi eri treeniperiodia: kesätreenaus (1.5.-31.8.) ja kilpa (1.9.-30.4.)

Lisäksi aivan pienemille seura järjestää toimintaa 1.9-30.4 välisenä aikana SKIDI (5-6 vuotiaat) ja Perhekoripallo (3-4 vuotiaat).

WB-Pantterien KOKO KAUDEN kausimaksu sisältää

Skidit ja perhetoiminta: Treenit (valmennuksen + salikulut) 1.9.-30.4., seuran tapahtumat, vakuutuksen, pallon ja WaPapaidan

Mikrot, minit, C- ja B-juniorit: Treenit (valmennuksen + salikulut), seuran tapahtumat, vakuutuksen, n.80€ arvoisen varustepaketin (WB-Pantterit verryttelyasu, -hikipyyhe), kauden avausleirin testeineen

A-juniorit: Treenit (valmennuksen + salikulut), seuran tapahtumat, n.80€ arvoisen varustepaketin (WB-Pantterit verryttelyasu, -hikipyyhe), kauden avausleirin testeineen

C-junioreista ylöspäin teemme tiivistä yhteistyötä Terveystalon kanssa. Meillä ainoana seurana kausimaksuun kuuluu ensimmäinen Urheilijan Terveystarkastus. Kauden avajaisleirillä testien ja fyysisen kasvuvaiheen perusteella valitaan tietty osa seuran C-A junioreista terveystarkastukseen. Tarkastus sisältää: esitietojen keruun ja purun, laboratoriotutkimukset (mm perusverenkuva, EKG) ja lääkärin suorittaman tutkimuksen.

Maksuvaihtoehtoina ovat: yhdessä, kahdessa ja kolmessa erässä, sekä C-A junnuilla neljässä erässä. Erikseen voi neuvotella myös esim kk erissä (ole yhteydessä joukuejohtajaan).

Alla nopean maksajan lisäedut yhdessä erässä maksettaessa (1.5.2018-30.4.2019)

Ryhmä

Ikä

Jäsenmaksu

Kausimaksu

 Treenimäärät/vko
 kilpakaudella 1.9-30.4.

Kertamaksualennus

A-C-juniorit

14

-

18

      50,00 €

    1050 €

3x laji+2x tuki

         -50,00 €

Minit

10

-

11

      50,00 €

    780 €

3x laji+1x VU

         -50,00 €

Mikrot

7

-

9

      50,00 €

    680 €

3x laji

         -50,00 €

Supermikrot

Nanot/Skidit

7

5

-

-

8

6

      50,00 €

    400 €

 2x

Nanot/Skidit

5

-

6

      50,00 €

    250 €

 1x

Perheliikunta

3

-

4

      50,00 €

    200 €

 1x

Lisäksi koko kesän ajan kesätreenit erillisen aikataulun mukaan

Lisäksi kilpajoukkueilta peritään joukkuekohtaiset maksut liiton sarjatoimintaa varten ja pelaaja ostaa kilpa-asunsa omaksi.

Kauden irtisanominen: Mikäli pelaaja lopettaa seurassa, on tieto lopetuksesta lähetettävä välittömästi joukkuejohtajalle ja seuraan toimisto@wb-pantterit.fi. Irtisanomisajan karenssi on 3kk. Karenssiajalta on maksettava kausimaksut.

Aikuiset

- kaikki harrastavat aikuiset ovat jäseniämme eli maksavat vuosittaisen jäsenmaksun 50€, muita henkilökohtaisia maksuja ei ole. Harrastejoukkueilta peritään joukkuekohtainen kausimaksu:

- Harrasteaikuiset 1krt/vko joukkuemaksu n. 2.200 euroa/vuosi

- Harrasteaikuiset 2krt/vko joukkuemaksu n. 4.000 euroa/vuosi

Pelisalimaksut, mikäli erilliset, peritään käytön mukaan. Arviolta 600€/vuosi

Lisäksi joukkueilta peritään joukkuekohtaiset maksut liiton sarjatoimintaa varten

Jäsenmaksu (Ei harjoitusoikeutta) 50 euroa

Kannatusjäsen (Ei harjoitusoikeutta/äänivaltaa) 50 euroa

Kannatusjäsen voi myös tukea toimintaamme suuremmalla maksulla, katso vaihtoehdot liittymällä kummijäseneksi.

Sisaralennus: Sisaralennus myönnetään täyden maksun maksavan sisaren jälkeen seuraavien sisarusten kausimaksuista erillistä hakemusta vastaan. Sisaralennusta ei makseta taannehtivasti, vaan kausi kerrallaan hakemus- ja harkintaperusteisesti. Sisaralennus on ensimmäisestä sisaresta 30%, toisesta 50% ja kaikista seuraavista 75%.

Sosiaalisin perustein myönnettävä tuki:

Tukea lapsen harrastamiselle voi saada, jos sosiaaliset perusteet täyttyvät.

Laadi vapaamuotoinen hakemus, jossa perustelet tuen tarpeen syyt. Jos jotain erityisperusteita tai muita huomioitavia asioita on, kuvaa myös ne.

Kerro hakemuksessa saako lapsi jo tukea sosiaalivirastolta harrastukseensa vai ei ja sosiaaliviraston päätöksen peruste.

Jotta tukea voi saada, täytyy olla ensin hakenut tukea sosiaalivirastolta ja vasta tämän jälkeen voi hakea tukea seurasta.

Osoita hakemuksesi seuran hallitukselle, joka ottaa sen käsiteltäväkseen. Kaikki tiedot pysyvät luottamuksellisina.

Kaikissa maksuasioissa ole yhteydessä toimisto@wb-pantterit.fi

  Hallitus 2017-2018

  • Saara Laitinen, puheenjohtaja
  • Taina Ahola, varapuheenjohtaja
  • Rea Sandström, sihteeri
  • Kaj Forsström, taloudenhoito
  • Simo Tuokko, jäsen