Image

Kummi

Kummijäsenellä ei ole seuran jäsenyyttä, vaan kannatusjäsenyys. Hän voi osallistua erisuuruisella summalla tukemaan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastusta. Seuran kummien lahjoitukset käsitellään hallituksessa, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun kuin vähävaraisten lasten ja nuorten koripallotoimintaan. Tuen saaminen ei perustu kilpailullisiin tavoitteisiin eikä avustettavan urheilullisilla saavutuksilla ole merkitystä tukea myönnettäessä. Tuen saaminen edellyttää, että nuori on hakenut seurasta maksuhelpotusta kausimaksuun. Ennen hakua edellytetään pääsääntöisesti, että perhe on hakenut ensin tukea sosiaalitoimelta. Erityisin perustein tätä tukea ei ole välttämätön hakea ensin. Se onko perhe saanut sosiaalitoimelta tukea tai ei, ei vaikuta seuran tukipäätökseen. Perheen ei tarvitse toimittaa seuraan sosiaalitoimen tositteita, mutta päätöksen perusteet (myönteisen tai kielteisen), on toimitettava tukihaun yhteydessä hallituksen päätöksen tueksi seuraan.Kummina sinulla on kolme vaihtoehtoa:
1. Kummi Basic 50€: eli normaalin jäsenmaksun verran tuet. Mikäli olet jo jäsenmaksun maksanut et voi tätä enää hyödyntää, sillä olet jäsen ja saat sillä jäsenetuudet ja olet siis näin myös äänioikeutettu yhdistyksessä. Jos haluat luopua täysjäsenyydestä ja siirtää jäsenmaksusi kummitoimintaan, ilmoita siitä seuraan: toimisto@wb-pantterit.fi
2. Kultakummi 100€: eli normaalin jäsenmaksun + 50€ verran tuet. Mikäli olet jo täysjäsen, voit liittyä tähän ja maksat kummikassaan 50€.
3. Platinakummi 150€ +: eli normaalin jäsenmaksun + 100€ tai enemmänkin voit tukea kummikassaa. Mikäli olet jo täysjäsen, maksat kummikassaan 100€.

Valitse *: