Image

WaPa U22

WB-Panttereiden WaPa U22 on harjoitusryhmä, joka on tarkoitettu nuorille aikuispelaajille, joilla on motivaatiota harjoitella ohjatusti ja jotka haluavat edelleen kehittyä pelaajina. Ryhmään otetaan mukaan -98 syntyneitä ja nuorempia pelaajia, joilla on lajista yli 5 vuoden kokemus. Ryhmään mahtuu mukaan noin 20 pelaajaa.

Ryhmän valmennuksesta vastaa kokenut valmentaja Bernard Harris, joka valmensi WaPan A-poikia jo viime kaudella.

Harjoitukset

Ryhmällä on harjoitusvuorot 3 x viikossa. Vauhtia harjoituksiin tuovat WaPan A-pojat, joiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Kovuutta tuovat yhteistreenit WB-Pantterien miesten edustusjoukkueen kanssa. Armeija tai opiskelu ei ole este harjoittelulle, sillä ne on huomioitu niin harjoittelussa kuin maksuissakin.

Pelikauden treeniajat ja paikat tarkentuvat syksyllä, kun salivuorot ja pelaajamäärä tiedetään.

Pelit

Kaudella ryhmä pelaa miesten 4 divisioonaa. Harjoitusryhmän pelaajilla on myös mahdollisuus pelata miesten edustusjoukkueessa. Edustusjoukkue pelaa miesten 2. divisionassa.

Kauden aloitus

Kausi starttaa jo toukokuun puolivälissä. Juhannukseen asti kestävällä TryOut jaksolla valmentaja kartoittaa pelaajien harjoitustarpeen ja laatii kullekin pelaajille oman kesäohjelman, jolla tähdätään peruskunnon ylläpitoon. Juhannuksesta alkaa harjoittelussa omatoimijakso. Kesäkuun lopulla päätetään, onko pelaajilla halua lähteä Tampereen Delfin basket turnaukseen. Jos halukkuutta löytyy ja paikkoja on vapaana, voidaan varsinainen pelikausi aloittaa turnauksessa 2.-4.8. Muutoin syyskausi aloitetaan normaalilla toiminnalla elokuun alussa.

Jos siis haluat harrastaa tavoitteellista koripalloa hyvällä tasolla, tule rohkeasti mukaan.

Ota yhteys päävalmentajaan tai Saara Laitiseen saara.laitinen@gmail.com puh. 050 4318284

Valmennustiimi:

Päävalmentaja: Bernard Harris
bernard.harris@getinthegame.info gsm. 044-0715720

Joukkueenjohtaja U22 4d: Mika Mäki
maki_mika@hotmail.com   gsm. 041-4643665

Ilmoittaudu mukaan!

Treeniajat

Tiistaisin klo 20.40-22.00,  Hertoniemenrannan liikuntahalli

Torstaisin klo 20.30-22.00,  Laajasalon palloiluhalli

Perjantaisin klo 20.00-21.30,  Laajasalon palloiluhalli