Kauden 2023-2024 Valmennuksen veturit

Saara LaitinenAjankohtaista, Uutiset, Yleinen

WB-Pantterit jatkaa vahvaa kehitystyötään Itä-Helsingin koripallon kehittämiseksi ammattitaidolla.

Panostamme alkaneella kaudella akatemiatasoiseen harjoitteluun rakentaen 2.asteen kouluyhteistyötä Itä-Helsingissä. Tarjoamme hyvässä hengessä koripallotaitoja kehittävää harrastetoimintaa ilman paineita, mutta laadulla. Kaikissa ikäluokissa pienimmistä aikuisiin on erilaisia laadukkaita vaihtoehtoja ja joustamme harrastajan elämäntilanteen mukaan.

Pieniin koriin pelaavissa kasvatuasalan ammattilaiset vetävät ryhmiä ja akatemiatasoisessa kilpatoiminnassa toiminta on ammattivalmentajien johdolla.

Uutena joukkoomme liittyy Damion Danzler, HKVT. Dantzler on nimitetty Seuran päävalmentajaksi pitkäaikaisella sopimuksella. Hän vastaa Seurassa kilpa-ja akatemiatoiminnan kehittämisestä sekä yhteisestä valmennuslinjasta. Päivittäisvalmennuksessa hän vastaa miesten 1B joukkueesta sekä U19-U17 ikäluokista.

B-poikien päävalmentaja Kamal Khafif nousee poikien juniorvalmennuspäälliköksi ja  päävalmentaja Dantzlerin pariksi pojissa. Kamal kehittää erityisesti U16 – U12 eli isoihin koreihin pelaavien pelaajapolkua näiden ikäryhmien päävalmentajien kanssa.

Seuran avainvalmentajat kouluttautuvat myös nyt vahvasti. Naisten ja tyttöjen päävalmentaja Matt Gibson on aloittanut HKV-tutkinnon suorittamisen. U16 päävalmentaja Jussef ElOuacef ja U15-U14 päävalmentaja Juri Vangonen kouluttautuvat kohti B-lisenssiä.

Päävalmentajat kaudella 2023-2024

2. asteen AKATEMIA tytöt ja pojat

Damion Dantzler, HKVT

U19-U17/Miehet edustus

Damion Dantzler

WU19-WU17/Naiset edustus

Matt Gibson

Isot korit

Juniorivalmennuspäällikkö, Kamal Khafif

U16, Jussef El Ouacef

U15-U14, Juri Vangonen

U13-U12 Daniel Vita

WU16-WU15, Vilma Illi

WU13-WU12, Ari Heinonen

Harraste

Pojat Harraste, Jussef El Ouacef

Tytöt Harraste, Erica Andersson

Pienet korit

U11, Mikko Pentti

WU11, Riitta Mansala

U10-U9, Daniel Vita

WU10-WU9, Erica Andersson

U8-U7, Mikko Pentti

WU8-WU7 Riitta Mansala

 

Seuraa uutisiamme – kesä tuo lisää korista kaikille!

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin