Kevään 2024 Pirkka Street Basket- Kiertue aloitettiin Itä-Helsingissä

Erica AnderssonAjankohtaista, Uutiset, Wapauutiset, Yleinen

Kevään 2024 Pirkka Street Basket käynnistettiin 7.5.2024 Itä-Helsingissä KCM-Eastonin Pihassa!

Sää suosi niin järjestäjiä kuin pelaajia ja hymyt vain levenivät entisestään, kun kello 10.12 kevään ensimmäiset Pirkka Street Basket -pelit laitettiin käyntiin!

Kevään kiertue sai upean aloituksen, kun K-Citymarket Eastonin pihalle WB-Panttereiden järjestämään tapahtumaan kerääntyi yli 350 oppilasta viettämään vuoden hauskinta koulupäivää koripallon merkeissä. Luokkien kokoamissa joukkueissa oli mukana niin pelaajia, kuin kannustajiakin, joista jokaisesta välittyi vuoden hauskimman koulupäivän fiilis. KCM Easton tarjosi pelaajille pelien välissä eväät- kiitos niistä!

Kiitos osallistuneille luokille, järjestäjille ja pelinohjaajille upeasta päivästä! Tyylikkäitä kannustuskylttejä ja tunnelmia päivästä voi käydä ihailemassa lisää WB-Panttereiden Instagram-tililtä @wbpantterit.

Pirkka Street Basket -kiertue on osa K-ryhmän lajirajoja rikkovaa Liike on lääke -yhteishanketta. Kiertueen tunnelmia voi seurata Instagramissa käyttäjältä @ Basketballfinland sekä tunnisteiden #Pirkkastreetbasket ja #Liikeonlääke takaa.