Visio

WB-Pantterit – näkyvä ja aktiivinen osa Itä-Helsinkiä. tyhjä rivi

Missio

Turvallinen tulevaisuus ja hyvä kasvuympäristö nuorille liikunnan kautta.

In English

Pantterit on vuonna 1938 nimellä Kiri-Veikot perustettu helsinkiläinen koripalloseura. Sen käytti ennen vuotta 1953 myös nimeä HOK-Veikot. Seura on Suomen vanhin koripalloilun erikoisseura. Kaudella 1976–1977 joukkue yhdistyi Helsingin Kisa-Tovereidenedustusjoukkueen kanssa muodostaen Super-Pantterit nimisen joukkueen. Joukkue sai toisen vapaaksi jääneen SM-sarjan paikan, kun HKT:n luopumisen lisäksi myös mestaruuden voittanut Playboys fuusioitui Tapion Hongan kanssa. Ilman muutoksia Pantterit olisi ollut kauden 1975-1976 toinen putoaja.

Seura on pelannut useita kausia sekä miesten että naisten pääsarjatasolla, ja se on voittanut miehissä 14 ja naisissa 5 Suomen-mestaruutta.

Itä-Helsingin koripalloseurat WarttiBasket ja Pantterit yhdistivät toimintansa vuoden 2016-2017 aikana, jolloin yhdistyksen sekä junioirijoukkueiden nimeksi tuli WB-Pantterit eli WaPa!

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Kaikki jotka ymmärtävät koripallon perustajan tohtori Naismithin ja suomalaisen koripallon oppi-isän Robert Petersenin perusajatukset nuorisotoiminnan ja lasten liikuttamisen ensisijaisuudesta ovat tervetulleita luomaan kanssamme turvallisempaa tulevaisuutta ja parempaa kasvuympäristöä lapsille ja nuorille.

Olemme saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea toimintaamme.

Junioritoiminta

Seura toivottaa kaikki uudet juniorit mukaan toimintaansa. Seurassa saa kokeilla harjoittelemista ensin ja päättää sitten jatko-osallistumisesta – kokeilu on ilmaista. Aktiivisesti seura toimii koko Itä-Helsingin alueella mm. Herttoniemessä, Laajasalossa, Kontulassa ja Vuosaaressa. Jokaisella alueelle seura tarjoaa ”lähellä kotia” treenejä vähintään kerran viikossa ja lisäksi eri alueiden ryhmille yhteisiä harjoituksia Itä-Helsingin alueella.

WB-Panttereissa on koko vuoden toimintaa junioriessa 7-18v ja toiminta on sisällytetty maksuun kaikkineen. Kuluva kautemme on alkanut 1.5.2017 ja päättyy 30.4.2018.

Kaudesta on erotettavissa kaksi eri treeniperiodia: kesä- (1.5.-31.8.) ja kilpatreenit (1.9.-30.4.)

WB-Pantterien kausimaksu sisältää

Nanot ja perhetoiminta: Treenit (valmennuksen + salikulut) 1.9.-30.4., seuran tapahtumat, vakuutuksen, pallon ja Pantteripaidan

Mikrot, minit, C- ja B-juniorit: Treenit (valmennuksen + salikulut), seuran tapahtumat, vakuutuksen, n.80€ arvoisen varustepaketin (WB-Pantterilaukku, -hikipyyhe, -Gymstick fysiikkaharhoittelupaketti), kauden avausleirin testeineen

A-juniorit: Treenit (valmennuksen + salikulut), seuran tapahtumat, n.80€ arvoisen varustepaketin (WB-Pantterilaukku, -hikipyyhe, -Gymstick fysiikkaharhoittelupaketti), kauden avausleirin testeineen

C-junioreista ylöspäin teemme tiivistä yhteistyötä Terveystalon kanssa. Meillä ainoana seurana kausimaksuun kuuluu ensimmäinen Urheilijan Terveystarkastus. Kauden avajaisleirillä testien ja fyysisen kasvuvaiheen perusteella valitaan tietty osa seuran C-A junioreista terveystarkastukseen. Tarkastus sisältää: esitietojen keruun ja purun, laboratoriotutkimukset (mm perusverenkuva, EKG) ja lääkärin suorittaman tutkimuksen.


Arvot

Positiivisuus

Kannustava ja turvallinen ilmapiiri kokoelämän kestävän liikunnan perustaksi.

Rehellisyys

Rehellinen ja puhdas urheilu tuottaa aitoja onnistumisia.

Kunnioitus

Kunnioitamme toistemme vakaumuksia ja huomioimme toiminnassamme erilaiset lähtökohdat – jokaisen omasta lähtötasosta yhtäläisesti ylöspäin.

Vastuunotto

Tuemme nuoria oman elämän vastuunottamisesta kokonaisvaltaisesti.