Image

Toiminta

PERHEKORIS 2-4 VUOTIAAT

Perhekoris on kerhotoimintaa joka valmistaa lasta Skidikorikseen. Kerhossa opetellaan lajin perustaitoja, mutta tärkeässä roolissa on myös monipuolisesti lapsen perusliikuntataidot. Oppiminen tapahtuu leikin kautta yhdessä oman tutun aikuisen kanssa ja valmentajan ohjeistuksella.

Harjoitukset 1x viikossa

SKIDIKORIS 4-6 VUOTIAAT

Skiditoiminta on kerhotoimintaa joka valmistaa lasta joukkuetoimintaan. Skideissä opetellaan lajin perustaitoja, mutta tärkeässä roolissa on myös monipuolisesti lapsen perusliikuntataidot. Oppiminen tapahtuu leikin kautta valmentajan ohjauksessa.

Harjoitukset 1x viikossa

SUPERMIKROT 6-7 VUOTIAAT

Supermikrotoiminta on ensimmäinen askel joukkuetoimintaan. Supermikroissa keskitytään lajitaitoihin ja pelillisiin taitoihin. Supermikroille järjestetään myös pelitoimintaa.

Harjoitukset  2x viikossa

PIKKUSUSI KORISKERHO 7-9 VUOTIAAT

Pikkususitoiminta on kerhotoimintaa jonka pelaajat eivät osallistu Koripalloliiton  sarjatoimintaan. Pelitapahtumia tällä ryhmällä on 2x/vuodessa. Pikkususitoiminta on tarkoitettu niille lapsille jotka haluavat harrastaa kevyemmin tai toiseksi harjoitukseksi koulun iltapäiväkoriksen rinnalle.

Harjoitukset  1-2x viikossa

ALKEISKURSSI 10-13 VUOTIAAT

Alkeiskurssi on tarkoitettu uusille 10-13 vuotiaille. Alkeiskursseja järjestetään 4x vuodessa ja lapsi voi osallistua useammallekin kurssille. Alkeiskurssilta on mahdollisuus siirtyä myös ikäkausitoimintaan.

Harjoitukset 1-2x viikossa

HARRASTEPOJAT 12-15 VUOTIAAT

Harrasteryhmä on tarkoitettu aloitaville nuorille ja niille jotka haluavat harrastaa kevyesti. Harrasteryhmä ei osallistu sarjatoimintaan, mutta heille pyritään järjestämään pelitapahtumia. Harrasteryhmästä on mahdollisuus siirtyä ikäkausitoimintaan.

Harjoitukset 1x viikossa.

HARRASTETYTÖT 13-17 VUOTIAAT

Harrasteryhmä on tarkoitettu aloitaville nuorille ja niille jotka haluavat harrastaa kevyesti. Harrasteryhmä ei osallistu sarjatoimintaan, mutta heille pyritään järjestämään pelitapahtumia. Harrasteryhmästä on mahdollisuus siirtyä ikäkausitoimintaan.

Harjoitukset 1x viikossa.

IKÄKAUSITOIMINTA 8-18 VUOTIAAT

Ikäkausitoiminta on joukkuetoimintaa. Joukkue osallistuu Koripalloliiton oman ikäluokan sarjatoimintaan ja joihinkin turnauksiin kauden aikana. Ikäkausitoiminnassa on kilparyhmiä sekä haastajaryhmiä. Harjoitusmäärät vaihtelevat iän mukaan, mutta harjoituksia on vähintään 2xviikossa.

Ikäkausitoimintaa on aina mikroista (8v.) A-junioreihin (18v.).

 ILTAPÄIVÄKERHOT KOULUILLA 1-4 LUOKKALAISET

Kouluilla toimiva maksuton koriskerho. Kerhossa opetellaan koripallon perustaitoja, pelaamista ja leikkimistä unohtamatta. Tällä hetkellä mukana Tahvonlahden ala- aste, Itäkeskuksen peruskoulu,Vuoniityn peruskoulu Heteniityn ja Venemestarin toimipisteet, Aurinkolahden peruskoulu ja Laajasalon peruskoulu.

EASYSPORT PALLOILU

EasySport on Helsingin Kaupungin tarjoamaa kaikille avointa harrastetoimintaa. Tunneilla liikutaan lasten ehdoilla iloisessa ilmapiirissä. Tunnin aikana liikutaan monipuolisesti erilaisia palloja hyödyntäen leikkien ja pelien muodossa. EasySport- kerhot Laajasalon palloiluhalli, Tahvonlahden ala- aste, Vesalan peruskoulu ja Merilahden peruskoulu, Jaluspolun toimipiste.

AIKUISET

Aikuisille on joukkuetoimintaa sekä miehissä että naisissa. Seurassamme toimii myös aikuisten kuntokoris johon ovat kaikki naiset ja miehet tervetulleita

Mitä koripallon harrastaminen WB-Panttereissa maksaa ja mitä sillä saa?
WB-Panttereissa on koko vuoden toimintaa junioreissa 7-18v ja toiminta on sisällytetty maksuun kaikkineen.  Kausi alkaa 1.5. ja päättyy 30.4.

Kaudesta on erotettavissa kaksi eri treeniperiodia: kesätreenaus (1.5.-18.8.) ja kilpa (19.8.-30.4.)

Lisäksi aivan pienemille seura järjestää toimintaa 1.9-30.4 välisenä aikana SKIDI (5-6 vuotiaat) ja Perhekoripallo (3-4 vuotiaat).

WB-Pantterien KOKO KAUDEN kausimaksu sisältää

Skidit ja perhetoiminta: Treenit (valmennuksen + salikulut) 1.9.-30.4., seuran tapahtumat, vakuutuksen, pallon ja WaPa-paidan

Supermikrot, mikrot, minit, C- ja B-juniorit: Treenit (valmennuksen + salikulut), seuran tapahtumat, vakuutuksen, seuratuote, joukkueen sarjamaksu

A-juniorit: Treenit (valmennuksen + salikulut), seuran tapahtumat, seuratuote, joukkueen sarjamaksu

C-junioreista ylöspäin teemme tiivistä yhteistyötä Terveystalon kanssa. Valmentajien arvion perusteella valitaan tietty osa seuran C-A junioreista terveystarkastukseen. Tarkastus sisältää: esitietojen keruun ja purun, laboratoriotutkimukset (mm perusverenkuva, EKG) ja lääkärin suorittaman tutkimuksen.

Maksuvaihtoehtoina ovat: yhdessä, kahdessa ja kolmessa erässä, sekä C-A junnuilla neljässä erässä. Erikseen voi neuvotella myös esim kk erissä (ole yhteydessä toimisto@wb.pantterit.fi).

Alla nopean maksajan lisäedut yhdessä erässä maksettaessa (1.5.2020-30.4.2021)

Ryhmä Ikä     Jäsenmaksu Kausimaksu  Treenimäärät/vko Kertamaksualennus
             kilpakaudella 1.9-30.4.
A-B-juniorit 14 - 18       50,00 €     1200 € 3x laji+ tuki          -50,00 €
C-Juniorit 12 - 13       50,00 €     1170 € 3x laji+ tuki         -50,00 €
Minit 10 - 11       50,00 €     850 € 3x laji          -50,00 €
Mikrot 8 - 9       50,00 €     725 € 3x laji          -50,00 €
Supermikrot 6 - 7       50,00 €     525 €  2x  
Pikkusudet 7 - 9       50,00 €     275€ /475€  1x /2x  
Skidikoris 4 - 6       50,00 €     275 €  1x  
Perhekoris 2 - 4       50,00 €     225 €  1x  
Harrastepojat 12 - 15       50,00 €     400 € 1x  
Harrastetytöt 13 - 17       50,00 €     400 € 1x  
               
               


Lisäksi kilpajoukkueilta peritään joukkuekohtaiset maksut liiton sarjatoiminnan tuomarimaksut varten ja pelaaja ostaa kilpa-asunsa omaksi.
Kesätreeniosuus on 50€ A, B, C -junioreilla sekä mikro/mineillä, jonka saa hyvityksenä jos ei osallistu kesäharjoituksiin.
Kauden irtisanominen:
Mikäli pelaaja lopettaa seurassa, on tieto lopetuksesta lähetettävä välittömästi joukkuejohtajalle ja seuraan toimisto@wb-pantterit.fi. Irtisanomisajan karenssi on 3kk. Karenssiajalta on maksettava kausimaksut.

Aikuiset

- kaikki harrastavat aikuiset ovat jäseniämme eli maksavat vuosittaisen jäsenmaksun 50€, muita henkilökohtaisia maksuja ei ole. Harrastejoukkueilta peritään joukkuekohtainen kausimaksu:

- Harrasteaikuiset 1krt/vko joukkuemaksu n. 2800 €/vuosi

- Harrasteaikuiset 2krt/vko joukkuemaksu n. 4500 €/vuosi

Pelisalimaksut, mikäli erilliset vuorot, peritään käytön mukaan. Arviolta 600€/vuosi

Lisäksi joukkueilta peritään  maksut liiton sarjatoiminnan kuluista.

Jäsenmaksu (Ei harjoitusoikeutta) 50€

Kannatusjäsen (Ei harjoitusoikeutta/äänivaltaa) 50 €

Kannatusjäsen voi myös tukea toimintaamme suuremmalla maksulla, katso vaihtoehdot liittymällä kummijäseneksi.

Sisaralennus: Sisaralennus myönnetään täyden maksun maksavan sisaren jälkeen seuraavien sisarusten kausimaksuista erillistä hakemusta vastaan. Sisaralennusta ei makseta taannehtivasti, vaan kausi kerrallaan hakemus- ja harkintaperusteisesti. Sisaralennus on ensimmäisestä sisaresta 30%, toisesta 50% ja kaikista seuraavista 75%.

Sosiaalisin perustein myönnettävä tuki:

Tukea lapsen harrastamiselle voi saada, jos sosiaaliset perusteet täyttyvät.

Laadi vapaamuotoinen hakemus, jossa perustelet tuen tarpeen syyt. Jos jotain erityisperusteita tai muita huomioitavia asioita on, kuvaa myös ne.

Kerro hakemuksessa saako lapsi jo tukea sosiaalivirastolta harrastukseensa vai ei ja sosiaaliviraston päätöksen peruste.

Jotta tukea voi saada, täytyy olla ensin hakenut tukea sosiaalivirastolta ja vasta tämän jälkeen voi hakea tukea seurasta.

Osoita hakemuksesi seuran hallitukselle, joka ottaa sen käsiteltäväkseen. Kaikki tiedot pysyvät luottamuksellisina.

Kaikissa maksuasioissa ole yhteydessä toimisto@wb-pantterit.fi

Hallitus 2019-2020

  • Saara Laitinen, puheenjohtaja
  • Taina Ahola, varapuheenjohtaja
  • Rea Sandström, sihteeri
  • Teemu Hänninen, taloudenhoito
  • Simo Tuokko, jäsen