Valtikka vaihtuu – Kiitos Bernard Harris!

Saara LaitinenAjankohtaista, Uutiset, Wapauutiset, Yleinen

Kun Bernard Harris viisi vuotta sitten tuli seuraan EBT:stä, oli WaPa vasta aivan tuore fuusioseura. Bernardin rooli A-poikien ja silloin edustusmiesten 2-divisioonan valmentajana oli äärimmäisen tärkeä. Hänen tulonsa yhdisti kahden emoseuran pojat yhteen hiileen puhaltavaksi hyvällä hengellä pelaavaksi ja menestyväksi joukkueeksi.

Bernardin omistautuminen AINA siitä lähtökohdin mistä pelaajat tulevat, heidän taitotasonsa huomioiden oli rautaisen ammattilaisen valmentamista. Tinkimättömyys harrastamisen periaatteissa on Bernardin ominaispiirre. Jos harrastat – älä heitä omaa äläkä valmentajien aikaa hukkaan. Kysy itseltäsi mitä haluat ja toimi sen mukaan.

Bernard toi tervetullutta tavoitteellisuutta ja kurinalaisuutta joukkueisiin ollen samaan aikaan ymmärtäväinen pelaajien joskus hyvin haasteellisia elämänvaiheita kohtaan. Bermardin huumori oli aivan pettämätöntä, nauroimme varmasti enemmän tämän viiden vuoden aikana kuin koskaan ennen. Nauroimme ilosta ja joskus myös elämän, koripallon ja ihmisten yllättäessä ‘ei niin positiivisesti’. Nauru parantaa ja kantaa ikävissäkin tilanteissa.

A-poikien VK1 kausi saatiin huhtikuun lopulla pakettiin Rovaniemi-Oulu matkalla, josta alla hauska kuva Benkusta keinutuolissa. Se vaan oli pakko ottaa Oulun lentokentällä. Siihen on hyvä päättää ja sanoa, että Bernard EI TODELLAKAAN ole menossa eläkepäiville, vaan siirtyy takaisin EBT:n valmentajakaartiin ja valmentaa EBT:n 1B joukkuetta. Ympyrä sulkeutuu. Hänen päävalmentajuutensa WaPa:ssa siirtyy Damien Dantzlerille, joka ottaa koko seuran valmennuskulttuurin rakentamisen harteilleen.

M1B kaudella 2023

Seuran puheenjohtajana olen yhä hämmästynyt Bernardin väsymättömyydestä (Espoon perukoilta vähintään neljästi viikossa Helsingin itäiselle laidalle) ja osaamisesta. Jatkakaamme yhteistä työtä koripallon hyväksi pääkaupunkiseudulla. Miesten 1B-divisionakentillä tavataan!

Onnittelut EBT:lle erinomaisesta rekrytoinnista ja Bernardille myötätuulta matkaan!

WB-Pantterit Hallituksen puolesta KIITOS BERNARD HARRIS! – Saara Laitinen, puheenjohtaja

Bernardin ohjeita ennen ottelua – A-pojat 2023

A-pojat Joulupukin pajalla 2023 huhtikuu

M1B kaudella 2022-2023

Bernard Harris Oulun lentokentällä huhtikuussa 2023