Kuntokoris-joukkue (punaiset) vuoden 2017 pelissä Pakilan Visan kuntokoris porukan kanssa

Kuntokoris


Ohjaajatiimi


Valmentaja: Samy Lindberg
Toiminta-aktiivi: Tuomas Lehteinen
 tomcatfin@gmail.com gsm. 044 5864599 

WB-Pantterien kuntokoris on koko Itä-Helsingin energisintä kuntoliikuntaa - rentoa, mutta kuitenkin kaikki voivat treenata sekä pelata sillä omalla sykkeellä että hyvällä kilpailumielellä! Pääpaino on treeneissä on kuntoilu, johon liittyy erilaiset koripalloilun fysiikka- ja taitoharjoitukset. Aikaisempaan koripallokokemukseen ei ole lainkaan tarvetta.


Missä ja milloin?


WB-Pantterien aikuisten kuntokoris on käynnissä jälleen naisten ja miesten yhteisryhmänä Vuoniityn peruskoululla, Koukkusaarentie 9. Ryhmä harjoittelee joka sunnuntai klo. 19.00 - 20.30 koripallon erilaisilla kunto- ja lajiharjoituksilla aina toukokuun loppuun asti. 


Harrastaminen ja harjoittelu


WB-Panttereiden kuntokoriksen treenimaksu on 125€/syksyltä tai keväältä + 50€ WB-Panttereiden jäsenmaksu. Jäsenmaksu maksetaan vain kerran vuoden aikana ja se oikeuttaa jäsenetuihin sopimusliikkeissä.

Ilmoita tietosi yllä olevalle toiminta-aktiiville tai tule paikalle treeneihin Vuoniityn koululle sunnuntaisin klo.19 tutustumaan hauskaan ja monipuoliseen liikuntaharrastukseen WB-Pantterien kuntokorikseen.

Kuntokoris -porukasta osa on myös mukana eteläisen alueen V -divarissa joukkueella Idän Pantterit - mukaan mahtuu vielä!


Treeniajat


Sunnuntaisin klo 19.00-20.30,  Vuoniityn peruskoulu, Koukkusaarentie 9