Kuntokoris-joukkue (punaiset) vuoden 2017 pelissä Pakilan Visan kuntokoris porukan kanssa

Kuntokoris


Ohjaajatiimi


WB-Pantterien aikuisten kuntokoris on käynnistyy jälleen, nyt naisille ja miehille omina ryhminään.

Kuntokoris on koko Itä-Helsingin energisintä kuntoliikuntaa - rentoa, mutta kuitenkin kaikki voivat treenata sekä omalla sykkeellä että hyvällä kilpailumielellä! Pääpaino on treeneissä on kuntoilu, johon liittyy erilaiset koripalloilun lajiharjoitteet ja tietysti pelaaminen. Aikaisempaan koripallokokemukseen ei ole lainkaan tarvetta, tämä roiminta soveltuu siis hyvin lapsensa kautta koripallon pariin löytäneille vanhemmille. Toiminta on aikuistoimintaa eli tarkoitettu 18- vuotta täyttäneille, yläikärajaa toiminnassa ei ole.

Miesten ryhmä:

Sunnuntai klo. 19.00-20.30 Vuoniityn peruskoulu, Koukkusaarentien toimipiste (Koukkusaarentie 9). Ensimmäinen kerta 3.9.2023

Yhteyshenkilö Tuomas Lehteinen tomcatfin@gmail.com

Naisten ryhmä:

Sunnuntai klo. 19.00-20.30 Botby Grundskola (Kukkaniityntie 2) Ensimmäinen kerta 3.9.2023

Yhteyshenkilö Kirsi Markkanen kirsi.markkanen@hotmail.com

 

WB-Panttereiden kuntokoriksen treenimaksu on 170€ syksyltä ja 170€ keväältä + 50€ WB-Panttereiden jäsenmaksu, jäsenmaksu maksetaan vain kerran vuoden aikana.

Ilmoita tietosi yllä olevalle toiminta-aktiiville tai tule paikalle treeneihin Vuoniityn koululle sunnuntaisin klo.19 tutustumaan hauskaan ja monipuoliseen liikuntaharrastukseen WB-Pantterien kuntokorikseen.


Ilmoittautuminen


Miehet

Naiset