Mitä kumppanuus WB-Panttereissa tarkoittaa?


Kutsumme yrityksiä mukaan kumppaniksi tekemään menestystarinaa Suomen legendaarisimman koripallobrändin kanssa. Joka vuosi Suomen koripallomestarit nostavat ilmaan Pantteripatsaan, jonka suomalaisen koripallon legendat ovat lahjoittaneet Koripalloliitolle.

WB-Pantterit on itähelsinkiläinen, Wartti Basketin ja Pantterien fuusiona syntynyt koripalloseura. Seura keskittyy juniorikoripallon kehittämiseen tehden työtä nuorison liikuttamiseksi, tavoitteellisen urheilun kehittämiseksi ja harrastamisen ilon ylläpitämiseksi niin tytöissä kuin pojissa aina aikuispelaajiksi asti.


Konseptimme on yksinkertainen ja toimiva: Laadukasta ja Turvallista

Kehitämme aktiivisesti toimintaamme panostamalla valmentajiemme koulutukseen. Seuran toimihenkilöt ja koripallovalmentajat koostuvat kasvatusalan ammattilaisista ja monikulttuurisen työn osaajista. Luomme alueen nuorille mahdollisuuksia uusiin suomalaisiin menestystarinoihin. Harrastamisen kustannuksiin kohdistuu Helsingissä paljon painetta, joka voi romuttaa nuorten unelmat ja riistää mahdollisuuden olla osa korisperhettä. Tilanne koskee ihan kaikkia perheitä.

Lähtemällä mukaan kumppaniksi, yrityksesi liittyy osaksi sitoutunutta tukiverkostoa, joka mahdollistaa jokaiselle nuorelle mahdollisuuden harrastaa haluamallaan tavalla harraste, haaste tai kilpatavoittein.

Kumppanuus on vastavuoroista

Tarjoamme yrityksille myös mahdollisuuden tavoittaa seurassamme kasvavat tulevaisuuden tekijät, kertoa työelämään johtavista vaihtoehdoista, tarjota kesätyö-/harjoittelupaikkoja ja kannustaa nuoria erilaisiin urapolkuihin. Kumppaniyritykset saavat vuosittain uutiskirjeen toiminnastamme ja kumppanuusverkoston vaikuttavuudesta.

Olipa yrityksesi pääkaupunkiseudulta tai Lapista, voit olla osa jotain merkityksellistä ja aidosti vaikuttavaa toimintaa Suomessa. Etsimme siis yrityksiä ympäri Suomen, jotka haluavat tukea nuorten aktivoimista, yhdessä tekemistä ja ponnistelua paremman huomisen rakentamiseksi.


Kumppaniksi matkalle, jota Suomessa ei ole vielä koskaan kokeiltu #kumppanuus #yhdessä #tulevaisuus

Kumppaniksi


Image

Keräyslupanumero
RA/2023/106

Pääyhteistyökumppanit


Image
Image
Image

Menossa mukana


 
Pikkusudet
Tackla
Korispiste
Sportti-Fysio
Viking line
Oma Design
EasySport