Kummitoiminta

Tule tukijäseneksi

Tervetuloa Itä-Helsingin korisperheeseen, liikuttamaan lapsia ja nuoria koripallon parissa sekä mahdollistamaan yhä useamman lapsen unelma. Seurassa voi olla jäsenenä ilman aktiivista omaa harrastamista, esimerkiksi kummina. Kummijäsenyydellä voi tukea vähävaraisia perheitä mahdollistaen lapsen harrastustoiminnan silloin kun perheen omat varat eivät riitä.
 
Kummijäsenyyksissä on eri tasoja, joilla kummi voi valita oman kummimaksunsa kohdentamisen mieleiseksi.
Image

Esimerkkejä mitä eri tasoilla voi mahdollistaa

Kummi Basic yhden juniorin jäsenmaksu 50€.
Kultakummi yhden juniorin jäsenmaksu ja Koripalloliiton lisenssi tai yhden juniorin virallinen peliasu + lämmittelypaitasetti 150€.
Platinakummi mahdollistaa matalankynnuksen Pikkususitoimintamaksun yhdelle pelaajalle koko kaudeksi 250€.
Kaikissa tapauksissa tuki ohjataan suoraan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastuksen tukemiseen. Tukea voi hakea kausimaksuun, harrastusvälineisiin ja maajoukkuetoimintaan. Seuran kummien lahjoitukset käsitellään luottamuksellisesti hallituksessa. Tuen saaminen ei perustu kilpailullisiin tavoitteisiin eikä avustettavan urheilullisilla saavutuksilla ole merkitystä tukea myönnettäessä.
Tuen saaminen edellyttää, että lapsen perhe / nuori on hakenut seurasta maksuhelpotusta kausimaksuun. Ennen hakua edellytetään pääsääntöisesti, että perhe on hakenut ensin tukea sosiaalitoimelta. Erityisin perustein tätä tukea ei ole välttämätön hakea ensin. Se onko perhe saanut sosiaalitoimelta tukea tai ei, ei vaikuta seuran tukipäätökseen.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla ja valitse vaihtoehto.
Ilmoittaudu mukaan tästä