Kummitoiminta


Tervetuloa Itä-Helsingin korisperheeseen, liikuttamaan lapsia ja nuoria koripallon parissa sekä mahdollistamaan yhä useamman lapsen unelma. Seurassa voi olla jäsenenä ilman aktiivista omaa harrastamista, esimerkiksi kummina. Kummijäsenyydellä voi tukea vähävaraisia perheitä mahdollistaen lapsen harrastustoiminnan silloin kun perheen omat varat eivät riitä.
 
Kummijäsenyyksissä on eri tasoja, joilla kummi voi valita oman kummimaksunsa kohdentamisen mieleiseksi.
 
Kaikissa tapauksissa kummituki ohjataan suoraan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastuksen tukemiseen. Perheet voivat hakea tukea kausimaksuun, harrastusvälineisiin tai maajoukkuetoimintaan. Seuran kummien lahjoitukset käsitellään luottamuksellisesti seuran hallituksessa. Tuen saaminen ei perustu kilpailullisiin tavoitteisiin eikä avustettavan urheilullisilla saavutuksilla ole merkitystä tukea myönnettäessä.
 
Tuen saaminen edellyttää, että lapsen perhe / nuori on hakenut seurasta maksuhelpotusta kausimaksuun. Ennen hakua edellytetään pääsääntöisesti, että perhe on hakenut ensin tukea sosiaalitoimelta. Erityisin perustein tätä tukea ei ole välttämätön hakea ensin. Se onko perhe saanut sosiaalitoimelta tukea tai ei, ei vaikuta seuran tukipäätökseen.

Ilmoittaudu mukaan kummitoimintaan »

Esimerkkejä mitä eri tasoilla voi mahdollistaa


  • Kummi Basic
    Yhden juniorin jäsenmaksu 50€
  • Kultakummi
    Yhden juniorin jäsenmaksu ja Koripalloliiton lisenssi tai virallinen peliasu ja lämmittelypaitasetti 150 €
  • Platinakummi
    Mahdollistaa matalankynnyksen Pikkususitoimintamaksun yhdelle pelaajalle koko kaudeksi 250 €

Keräyslupanumero
RA/2023/106

Image