Aluefinaaleiden satoa 21.-22.4. I.div pojat ´06 ja ´08

Kaj ForsströmJoukkue-uutisia, Ottelut, Uutiset

Huhtikuisena viikonloppuna 21.-22. päivä, pelattiin I.div aluefinaalipelit, joissa mukana olivat mm. pojat ´06 ja ´08 ikäluokista.

Nuoremmat ´08 pojat olivat selvinneet runkosarjasta puhtailla papereilla ja notkuivat sarjaykkösinä ennen lauantain välieriä. Välierissä vastaan asettui PuHu Hukka -joukkueellaan, mutta nuoret WB-Pantteripojat osoittivat tarkkaa pelisilmää ja taidokasta pelinhallintaa viemällä kaikki erät hienosti itselleen niukin lukemin. Lopputulos välieristä meni siis WB-Panttereille lukemin 59-52. Tämä tiesi siis sitää että kultamitalista taisteltaisiin MaSu:n joukkuetta vastaan. Sunnuntain peli osoitti jo heti ensimmäisellä neljänneksellä että WB-Pantterit ´08 pojilla oli homma hallussa ja vaikka MuSu laittoikin hyvin “kampoihin” 3:ssa ja 4:ssä erässä oli lopputulos kuitenkin, vahvan puolustuksen ja nopean pallonkuljetuksen siivittäminä, I.div. ´08 WB-Pantterit pojille 59-39. Näin pojat pokkasivat – ansaitusti – eteläsen alueen I.div. ´08 poikien mestaruuden – kiiltävä kultainen mitali kaulassa!

 

Vanhemmat ´06 köriläät saivat välierissä vastaan erinomaisesti pelanneen Tapiolan Hongan joukkueen – ja vielä heidän omalla kentällään. Pelistähän muodostui oikea jännitysnäytelmä, jossa yleisökin lämpeni pelin tiimellyksessä – välillä jopa seisten – huutelemaan kannustushuutojaan. Tilannetta ei helpottanut yhtään kun 4.erän viimeisillä sekunneilla – ajanottaja ei pynyt peliajan tahdissa – ja sen tuloksen Hongan valmentaja kävi “ruuvaamassa” pelikelloon lisää peliaikaa, kahdesti. Pelissä kuitenkin loppulukemina WB-Pantterit ´06 pojille 52 – 53 … voitto yhden pisteen erolla! Sunnuntaiksi vastaan sitten asettui ilta-pelissä erittäin vahva Munkkiniemen Kisapojat – MuKi, joka oli hakenut peleihinsä kovuutta ja varmuutta Baltiasta. Ensimmäiset kaksi erää vielä isommat WB-Pantterit´06 pojat pysyivät mukana vauhdikkaassa pelissä, jossa liikuttiin toisesta päästä toiseen – NBA All-Stars pelin tyyliin. Korit upposivat kuitenkin MuKi:lla varmemmin kuin WB-Panttereilla. Neljännen erän alussa kiivas juoksupeli oli Idän pojille liikaa – ja MuKi:n pojat karkasivat viimeisen erän edetessä sen verran kauas, että loppurutistuskaan ei riittänyt, vaan lopputulos 43-57 MuKi:lle toi ´06 I.div. WB-Pantteritpojille alulefinaalissa hopeisen mitalin. Taistelu oli kyllä kovaa ja pojat antoivat kyllä kaikkensa kokoajan – kertaakaan ei näkynyt luovuttamisesta merkkiäkään! Kasvu ja nousu tällä kaudella on ollut kyllä vahvaa – edelliskaudella ´06 jäi ulos Final Four:sta ja nyt sija II, hopeaa! RÄYH!

Molemmat finaalipelit kannattaa kyllä katsoa ja fiilistellä niitä tuolta WB-Panttereiden Youtube -kanavalta:

´08 pojat – https://www.youtube.com/watch?v=nc0XfiW2Npc

´06 pojat – https://www.youtube.com/watch?v=DQfyBmB7vCs

IDÄST NOUSEE !