C-pojat 2004 syntyneiden SM-lopputurnauksessa 4. – 6.5.2018

Kaj ForsströmAjankohtaista, Ottelut, Uutiset

WB-Panttereiden C-poikien kilpajoukkue pelasi putipuhtaan SM-turnaussarjan ja pelaa 2004 syntyneiden poikien SM-lopputurnauksessa Kisakalliossa 4. -6.5.2018

SM-sarja pelattiin talven ja kevään aikana turnausmuotoisesti neljänä viikonloppuna. WB-Pantterit isännöi kahta turnausviikonloppua. Tai itse asiassa kolmea, kun heti ensimmäinen tapahtuma jouduttiin puolittamaan KTP:n pelaajien sairastuttua.

Pelit saatiin kuitenkin lopulta kaikki pelattua ja hyvinhän niissä kävi. Ensimmäinen peli TurunNMKY:tä vastaan pelattiin tammikuussa ja siinä WB-Pantterit otti lopulta tiukan pelin jälkeen voiton pistein 65-55.

KTP sai pelaajat pelikuntoon tammikuun loppuun mennessä. Sekin ottelu oli tiukka ja johto vaihtui pitkin peliä. Lopulta WB-Pantterit otti kuitenkin voiton pistein 72-64.

Helmikuun turnaus järjestettiin niinikään Kallahdessa WB-Panttereiden isännöimänä. Ensin vastaan asettui MuKi. Peli oli alusta lähtien WB-Panttereiden hallussa ja loppulukemat olivat 82.57. Honka-pelissä ei myöskään ollut epäselvyyttä siitä, kuka palloa hallitsi. Tulos WB-Panttereille 116-46.

Joukkueen ensimmäinen SM-matkaturnaus tehtiin Äänekoskelle. Omalla bussilla matkattiin legendaariseen hotelli Hirveen. Toinen vierasjoukkue oli Tampereelta Pyrintö White. WB-Pantterit jatkoi vakuuttavaa työskentelyään ja voitti Pyrinnön lukemin 102-66 ja Huiman luvuin 91-68.

Viimeinen osaturnaus pelattiin Somerolla. LoKoKoArska taipui lukemiin 114-74. HoNsU pisti itä-helsinkiläiset koville ja peli oli tiukka loppuun asti. Sieltäkin kuitenkin voitto 82-74.

Kahdeksan joukkueen lopputurnaus pelataan Kisakalliossa 4. – 6.5.2018. WB-Panttereiden A-lohkossa ovat mukana myös MuKi, Salon Vilpas ja Kouvot.

Päävalmentaja Aki Tuppurainen on valmennustiiminsä Milla Karhun ja Simo Tuokon kanssa hionut joukkueen peliä systemaattisesti läpi kauden. Projekti on kuuden vuoden mittainen ja siitä on kohta ensimmäinen vuosi takana. Vaikka tähtäin on pitkällä, on jokainen treeni, peli ja joukkuetapahtuma valmistautumista tulevaan.

Pakko se on sanoa, koris ON kliffaa ja idäst nousee!