Junioreiden SM- karsinnat viikonloppuna päätökseen, WB-Panttereille upeasti neljä SM- sarjapaikkaa

WB-PantteritAjankohtaista, Uutiset, Yleinen

WB-Panttereiden joukkueet pelaavat tulevalla kaudella junioreiden SM- sarjoissa neljän joukkueen voimin. Tytöt ja pojat edustavat WaPan värejä U17- ja U16- vuotiaiden sarjoissa. Lisäksi U15- vuotiaiden valtakunnallisessa Robert Petersen Cupissa seurallamme on edustus tyttöjen ja poikien sarjoissa.

Tyttöjen puolella U17- sarja on jo pyörähtänyt käyntiin ja WB-Pantterit kaatoi kotiavauksessaan Catzin Lappeenrannasta. U17- poikien sarja käynnistyy WaPan osalta sunnuntaina 10.10. Herttoniemenrannan liikuntahallissa klo 11:30, kun vieraaksi saapuu paikallisvastustaja HNMKY.

Poikien ja tyttöjen U16- ikäluokissa karsintojen toinen kierros järjestettiin viime viikonloppuna. Pojat isännöivät karsintaa kotikentällään ja varmistivat SM- sarjapaikan sunnuntai- illan loistopelillään Namika Lahtea vastaan. Tytöt vierailivat karsinnoissa Tampereella ja hakivat hallitusti kaksi voittoa ja SM- sarjapaikan lyhyen kaavan mukaan.

U16- sarjojen otteluohjelmia ei ole vielä julkaistu, mutta sarjat käynnistyvät lauantaina 16.10.

Robert Petersen Cupissa WaPan tytöt ovat jo ottaneet avausvoiton LePyn kustannuksella. Poikien urakka käynnistyy sunnuntaina 10.10. kotiottelulla Merilahden peruskoululla klo 13:30, kun vastaan astelee Porvoon Tarmo.

Onnittelut joukkueille hienoista suorituksista karsinnoissa, tästä on hyvä jatkaa! Itä-Helsingissä on kauden mittaan tarjolla runsaasti laadukasta juniorikoripalloa. Kun katsomoihin jälleen pääsee jännittämään, kannattaa ehdottomasti piipahtaa Merilahdessa ja Herttoniemenrannassa joukkueidemme otteita seuraamassa! Unohtamatta nuorempien ikäluokkien otteluita eteläisen alueen sarjoissa, joissa pelaamisen riemu koronakausien jälkeen on helposti aistittavissa.