Image

Toiminta

PERHEKORIS 2-4 VUOTIAAT

Perhekoris on kerhotoimintaa joka valmistaa lasta Skidikorikseen. Kerhossa opetellaan lajin perustaitoja, mutta tärkeässä roolissa on myös monipuolisesti lapsen perusliikuntataidot. Oppiminen tapahtuu leikin kautta yhdessä oman tutun aikuisen kanssa ja valmentajan ohjeistuksella.

Harjoitukset 1x viikossa

SKIDIKORIS 3-5 VUOTIAAT

Skiditoiminta on kerhotoimintaa joka valmistaa lasta joukkuetoimintaan. Skideissä opetellaan lajin perustaitoja, mutta tärkeässä roolissa on myös monipuolisesti lapsen perusliikuntataidot. Oppiminen tapahtuu leikin kautta valmentajan ohjauksessa.

Harjoitukset 1x viikossa

SUPERMIKROT 6-7 VUOTIAAT

Supermikrotoiminta on ensimmäinen askel joukkuetoimintaan. Supermikroissa keskitytään lajitaitoihin ja pelillisiin taitoihin. Supermikroille järjestetään myös pelitoimintaa.

Harjoitukset  2x viikossa

PIKKUSUSI KORISKERHO 7-10 VUOTIAAT

Pikkususitoiminta on kerhotoimintaa jonka pelaajat eivät osallistu Koripalloliiton  sarjatoimintaan. Pelitapahtumia tällä ryhmällä on 2x/vuodessa. Pikkususitoiminta on tarkoitettu niille lapsille jotka haluavat harrastaa kevyemmin tai toiseksi harjoitukseksi koulun iltapäiväkoriksen rinnalle.

Harjoitukset  1-2x viikossa

ALKEISKURSSI 10-13 VUOTIAAT

Alkeiskurssi on tarkoitettu uusille 10-13 vuotiaille. Alkeiskursseja järjestetään 4x vuodessa ja lapsi voi osallistua useammallekin kurssille. Alkeiskurssilta on mahdollisuus siirtyä myös ikäkausitoimintaan.

Harjoitukset 1-2x viikossa

HARRASTEPOJAT 12-15 VUOTIAAT

Harrasteryhmä on tarkoitettu aloitaville nuorille ja niille jotka haluavat harrastaa kevyesti. Harrasteryhmä ei osallistu sarjatoimintaan, mutta heille pyritään järjestämään pelitapahtumia. Harrasteryhmästä on mahdollisuus siirtyä ikäkausitoimintaan.

Harjoitukset 1x viikossa.

HARRASTETYTÖT 13-17 VUOTIAAT

Harrasteryhmä on tarkoitettu aloitaville nuorille ja niille jotka haluavat harrastaa kevyesti. Harrasteryhmä ei osallistu sarjatoimintaan, mutta heille pyritään järjestämään pelitapahtumia. Harrasteryhmästä on mahdollisuus siirtyä ikäkausitoimintaan.

Harjoitukset 1x viikossa.

IKÄKAUSITOIMINTA 8-18 VUOTIAAT

Ikäkausitoiminta on joukkuetoimintaa. Joukkue osallistuu Koripalloliiton oman ikäluokan sarjatoimintaan ja joihinkin turnauksiin kauden aikana. Ikäkausitoiminnassa on kilparyhmiä sekä haastajaryhmiä. Harjoitusmäärät vaihtelevat iän mukaan, mutta harjoituksia on vähintään 2xviikossa.

Ikäkausitoimintaa on aina supermikroista (6v.) A-junioreihin (18v.).

 ILTAPÄIVÄKERHOT KOULUILLA 1-4 LUOKKALAISET

Kouluilla toimiva maksuton koriskerho. Kerhossa opetellaan koripallon perustaitoja, pelaamista ja leikkimistä unohtamatta. Tällä hetkellä mukana Tahvonlahden ala- aste, Vuoniityn peruskoulu Heteniityn ja Venemestarin toimipisteet, Aurinkolahden peruskoulu ja Laajasalon peruskoulu.

EASYSPORT PALLOILU

EasySport on Helsingin Kaupungin tarjoamaa kaikille avointa harrastetoimintaa. Tunneilla liikutaan lasten ehdoilla iloisessa ilmapiirissä. Tunnin aikana liikutaan monipuolisesti erilaisia palloja hyödyntäen leikkien ja pelien muodossa. EasySport- kerhot Laajasalon palloiluhalli, Tahvonlahden ala- aste, Vesalan peruskoulu ja Merilahden peruskoulu, Jaluspolun toimipiste.

AIKUISET

Aikuisille on joukkuetoimintaa sekä miehissä että naisissa. Seurassamme toimii myös aikuisten kuntokoris johon ovat kaikki naiset ja miehet tervetulleita

Mitä koripallon harrastaminen WB-Panttereissa maksaa ja mitä sillä saa?
WB-Panttereissa on koko vuoden toimintaa junioreissa 6-18v ja toiminta on sisällytetty maksuun kaikkineen.  Kausi alkaa 1.5. ja päättyy 30.4.

Kaudesta on erotettavissa kaksi eri treeniperiodia: kesätreenaus (1.5.-18.8.) ja kilpa (19.8.-30.4.)

Kerhotoimtaa järjestetään 1.9.-30.4. välisenä aikana. Kerhotoimintaan kuuluvat Perhekoris, Skidikoris ja Pikkusudet koriskerho.

Tieto kausimaksuista löytyy tästä.

Hallitus 2021-2022

  • Saara Laitinen, puheenjohtaja
  • Taina Ahola, varapuheenjohtaja
  • Rea Sandström, sihteeri
  • Teemu Hänninen, taloudenhoito
  • Simo Tuokko, jäsen