Kesähelteistä taas kauden alkuun kiinni!

WB-PantteritUutiset, Yleinen

Kutsuhuuto on kajahtanut kesälaitumille ja maanantaina 29.7.  alkaa säännöllinen treenaaminen kolmen viikon (29.7.-18.8.) pehmeällä laskulla.

Kaikkiin ikäluokkiin otetaan uusia pelaajia. Ole yhteydessä oman ikäluokkasi joukkueenjohtajaan tai valmentajaan, saat häneltä ohjeet kuinka tulla mukaan.

Kauden päävalmentajat ja joukkuejohtajat löydät täältä

Kauteen lähdetään hyvien uutisten merkeissä, joista tässä nyt junioritoiminnan kannalta keskeisiä poimintoja:

Kari Rantala päävalmentajaksi 2004-6 syntyneisiin poikiin

Kari Rantalalla on huima kokemus nuorten miesten kasvattamisesta koripalloareenille. Wartti Basketissa hän on luotsannut useita menestyneitä joukkueita eteenpäin. Viimeksi Kari Rantala on valmentanut ROCKSissa, Wartti Basketin ja Masun yhteistyönä syntyneessä edustusjoukkueessa, joka niitti menestystä Eero Nikkarisen ja Karin valmennuksessa.

WaPassa Karilla on päävastuunaan 2006 syntyneiden ryhmä, mutta hänen asiantuntemuksensa tuo erinomaista vahvistusta jo entuudestaan rautaiseen valmennustiimiin 2004-06 ikäluokissa, joissa U15 poikia valmentaa Markku Ranta ja U16 poikia Aki Tuppurainen. Lisäksi tukena on apuvalmentajia ja fysiikkavalmentajia tarjoten kaikille riittävästi valmennusohjausta ja tasapainoista kehitystä.

Tällä kaudella 2006 syntyneet pojat pelaavat kotimaassa useassa eri divisioonassa ja hakevat lisäksi kansainvälistä kestävyyttä Euroopan kovimmassa nuorten korisliigassa EYBL:ssä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä joukkuejohtaja Mirva Lehteiseen mirvalehteinen(at)gmail.com

 

Vilma Illi päävalmentajaksi 2007-08 syntyneisiin tyttöihin

Vilma Illi on lupaava nuori valmentaja, jolla on pitkä pelaajatausta ja useamman vuoden kokemus junnuvalmennuksesta. Vilma puhkuu intoa viedä tätä tyttöporukkaa urheilijoina ja koripalloilijoina eteenpäin pitkällä tähtäimellä. Vilman valmennustiimistä ei myöskään puutu kokemusta sillä valmennuksen mentoreina hänellä toimivat Toni Leikas (A-tyttöjen päävalmentaja), Kaj Forsström (U15 tyttöjen päävalmentaja). WaPa toivottaa Vilman tervetulleeksi ja on tyytyväienen tuodessaan seuraan pitkään kaivattua naisenergiaa erityisesti tyttövalmennukseen.

Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki koripallosta kiinnostuneet tytöt aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä joukkuejohtajiin Kirsi Markkanen (07-08 tytöt)

Tervetuloa!

 

Baboucarr (Bo) Bojang päävalmentajaksi Supermikroihin

Bo Bojang on koripalloilija kiireestä kantapäähän, kokenut ammattilainen, joka on jo pelaajauransa aikana tehnyt töitä suurella sydämellä junioreiden kanssa niin Suomessa kuin maailmalla. Tarkkuus, tehokkuus ja lempeys tekevät hänestä aikaansaavan ja lapsille sopivan koripalloammattilaisen, jonka avulla uskomme saavamme Itä-Helsingin lapsiin koriskipinän, joka ei sammu. Hänen valmentajaparinaan on kaikille WaPalaisille tuttu Samy Lindberg ja apuvalmennustiimi. Supermikrojen päävalmentajuuden lisäksi Bo tulee olemaan vahvasti mukana 2009 syntyneiden poikien valmennuksessa ja pelaa myös Pantterimiehissä.

Supermikroikäisten treenit alkavat syyskuun aluussa, mutta kaikki uudet Supermikroit eli 2012-2011 syntyneet tytöt ja pojat ovat tervetulleita kahdelle kokeilukerralle elokuussa: Tiistaina 20. ja 27.8. klo 18.00-19.00 Keinutien ala-asteelle, Keinutie 13

Mukaan tarvitset vain sisäpelitossut, T-paidan ja shortsit. Ota siis viipymättä yhteys toiminnanjohtaja Mikko Penttiin, mikko.pentti(at)wb-pantterit.fi, gsm. 040 7045656, niin saat tiedot miten tulla mukaan.

Mike King koripallokoulut alkavat Itä-Helsingissä

Aloitamme ammattitason valmennuksen osana koulujen iltapäiväkerhotoimintaa, yhteistyössä Helsingin Kaupungin Opetustoimen ja sopimuskoulujen kanssa. Kyseessä on alakoulujen iltapäiviin sijoittuvat yhden tunnin mittaiset koripallotreenit. Jokaisessa sopimuskouluissa on yksi iltapäivä, jossa tarjoamme kaksi erillistä ryhmää, toisen tytöille ja toisen pojille. Konseptia kehitetään yhteistyössä kaupungin ja koulujen kanssa, mutta tavoitteena on tuoda koripallo kaikille mahdolliseksi, poistaa yksinäinen iltapäivä ja liikuttaa lapsia tutussa omassa koulussa, lähellä kotia. Tulevalla kaudella pyrimme järjestämään koulujen välisiä ystävyysotteluita, turnauksia ja muita mukavia tapahtumia, joilla voimme edistää yhteistyötä koulujen välillä.

Iltapäiväharjoitukset koulussa ovat ilmaisia, kaupungin tukemaa toimintaa ja valmentajana toimii huippukoripallovalmentaja Mike King, jolla on seurassamme monivuotinen valmentajakokemus ja hän myös pelaa Pantterimiehissä. Tarjoamme siis lapsellesi mahdollisen ilmaiseen iltapäivätoimintaan, ammattimaiseen koripallovalemennukseen – ties vaikka siitä syntyisi elämänmittainen liikuntaharrastus, tai alkaisi matka huippu-urheilijaksi.

Onko sinun koulusi jo osa WaPan iltapäivätoimintaa? Haluaisitko sinä lapsellesi ilmaisen koripallotunnin viikossa ammattivalmentajan ohjauksessa? Ota yhteyttä meihin: toimisto(at)wb-pantterit.fi, toiminnanjohtaja Mikko Pentti, mikko.pentti(at)wb-pantterit.fi gsm. 040 7045656 ja selvitetään yhdessä miten lapsesi koulu voi olla mukana.

Et Ole Yksin!

Et ole yksin on Väestöliiton ja urheilun yhteishanke, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä ja vähentää kiusaamista, seksuaalista häirintää ja kaikenlaista väkivallan kokemuksia urheilussa. Eri lajien pilottiseurat toimivat suunnannäyttäjinä toiminnan kehittämisessä ja kouluttavat toiminnassa mukanaolevia valmentajia, joukkuejohtajia ja toimihenkilöitä toiminnassaan nuorten kanssa.

Haluamme panostaa lasten ja nuorten fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Et Ole Yksin! -hanke on yksi tärkeä osa tätä panostusta. Lisäksi teemme yhteistyötä Terveystalon kanssa urheilijan terveystarkastusten osalta keskittyen loukkaantumisten ehkäisyyn, unen sekä palautumisen kautta tasapainoiseen urheilijan kehittämiseen.

Kaikista valmentajistamme löydät tiedot: wb-pantterit.fi/joukkueet