Laadulla tehdään voittajia – naiset ja miehet valtakunnallisiin 1-divisiooniin!

Saara LaitinenAjankohtaista, Uutiset, Yleinen

Isoja uutisia!

WB-Pantterit on  Itä-Helsingin oma koripalloseura, jossa yhdistyvät legendaarinen Pantterit-brändi ja Wartti Basketin perinteet. Nämä kaksi perinteikästä emoseuraa yhdessä luovat vahvan kasvatustoiminnan itään. Seura toimii kulttuurisesti rikkaalla alueella ja sen edustujoukkueet ovatkin yhtä monimuotoisia kuin alue itse. Edustusjoukkueet kantavat nimeä Pantterit niin naisissa kuin miehissä. Laatuumme ja yhteistyöhön uskotaan paitsi seuran sisällä, myös alueen kouluissa ja Urheiluakatemiapolulla. Seura onkin solminut yhteistyösopimuksen Urheiluakatemian kanssa tavoitteenaan yhä vahvemmin tukea nuoriaan ammatillisen kouluttautumisen ja urheilun yhdistämisessä. Tästä yhteistyöstä kerromme pian tarkemmin uutisissa.

WB-Pantterit haki kaudelle 2021-2022 villikorttipaikkaa naisten 1- ja miesten 1B-divisioonaan. Seura sijoittui rankingissa vahvasti ja keräsi villikortteja varten tarvittavat ranking pisteet kirkkaasti, minkä johdosta Sarjalisenssiyksikkö esitti keskiviikkona 16.6. Koripalloliiton Liittohallitukselle, että sille myönnettäisiin haetut villikortit.

Koripalloliitto on Liittohallituksen kokouksessa 17.6.2021 myöntänyt WB-Pantterien naisille villikortin 1-divisioonaan, mikä takaa seuran lahjakkaille ja tavoitteellisille tytöille polun aikuisiin naisiin. Teemu Ketolan, HKVT johdolla uskomme laadukkaaseen pelaajakehitykseen isoihin koreihin siirryttäessä. Naisten 1-divisioonassa pelaa kaudella 2021-2022 yhteensä 13 joukkuetta.

Koripallolitto on samassa kokouksessa myöntänyt miehille villikorttipaikan 1B-divisioonaan ja lisäksi jatkamme eteleäisen alueen 2-divisioonajoukkueella vahvaa kehitystyötä junioriemme kasvattamiseksi. Markku Ranta, HKVT/FIBA ja Bernard Harris HKVT/FIBA  tekevät tiivistä yhteistyötä Omnia Basketball Academyn kanssa. Miesten 1B-divisioonassa pelaa kaudella 2021-2022 yhteensä 16 joukkuetta.

Matka jatkuu ja koripallo kehittyy – niin myös WB-Pantterit, mutta legendat – NE ELÄÄ.

Tule mukaan toimintaamme ja aloita treenaaminen kohti unelmiasi.

#munseura #wbpantterit #idästnousee

Saara Laitinen, puheenjohtaja