Mentaalivalmennuksen koulutusluento sunnuntaina

Toni RissanenUutiset

WB-Pantterien valmentajille ja joukkuejohtajille käydään läpi tärkeitä asoita henkisen valmentamisen osa-alueelta osana seuran sisäistä koulutusta

Vuosaaren urheilutalolla kokoontuvat sunnuntaina seuran valmentajat ja joukkuejohtajat kuulemaan oppia henkisestä valmennuksesta.

Kuinka valmentaja voi tukea lapsen ja nuoren kehitystä tasapainoiseksi aikuiseksi sekä löytämään itsestään parhaimman suorituksen? Valmennus on muutakin kuin teknisten taitojen ja pelistrategian opettamista. Valmentaja kohtaa pelaajat monena iltana viikossa, käyvät heidän kanssaan yhdessä läpi haastavia kilpailutilanteita ja ovat tärkeitä aikuisia lapsen elämässä ehkä useankin vuoden ajan.

Osana valmentajiemme seuran sisäistä koulutusta tullaan kaudella 2017-18 järjestämään luentokokonaisuuksia eri henkisen valmennuksen osa-alueisiin liittyen aina lasten valmennuksesta valmentajien oman jaksamisen tukemiseen. Sunnuntaina kuullaan Urheilijan henkisestä valmennuksesta Hannu Pirilän tehokkaassa kaksituntisessa Vuosaaren Urheilutalolla.

Sunnuntain koulutus on suunnattu kaikille seuran valmentajille ja joukkuejohtajille.