Palauttavaa lomaa ja kiitollisin mielin kohti vuotta 2024

Saara LaitinenAjankohtaista, Uutiset, Wapauutiset, Yleinen

Hyvät Itä-Helsingin koripallon ystävät,

WB-Pantterit ry kasvaa ja kehittyy tarjoten yhä enemmän erilaisia polkuja olla mukana aktiivisessa liikkeessä. Pallo pomppii, wapalaiset kasvavat ja kehittyvät – luomme polkuja nyt myös kansainväliseen koripalloon akatemiatasoisella ohjelmallamme (Damion Dantzler, pojat ja Matt Gibson, tytöt).

Joka päivä Seurassamme työskentelee kasvatuksen ja koripallon ammattilaisia kohdaten lapsen ja nuoren unelmat, perheiden haasteet ja seuran realiteetit. Lapset monista lähtökohdista, taitojen ja talouden, sosiaalisten ja koulun paineiden puristuksista löytävät seurastamme kuuntelevia ja välittäviä, ennen kaikkea sitoutuneita aikuisia.

Arvokasta työtä – elämää. Kasvamista ja kehittymistä.

Tämä Seura on ylpeä ammattilaisistaan. Kiitos kuuluu heille, palkatuille ja vapaaehtoisille: Mikko, Riitta, Daniel, Erica, Damion, Matt, Vilma, Ninni, Kamal, Jussef, Sebastian, Ode, Santeri, Anna, Mike, Bani, Nelli, Emilio, Kaj, Ari, Rene, Marcus, Shawn, Luka, Jussi ja monet monet muut valmennuksessa mukana olevat. Sekä ihan jokainen joukkuejohtaja ja yhteiseen kekoon kortensa kantava huoltaja, talouden- ja Instasivun-ylläpitäjä.

Tarjotaan jatkossakin junioreille unelmia ja turvaa, ystävyyttä ja yhdessä ponnistamista. Omien rajojen koettelemista ja roolin löytämistä. Jokainen euro, jonka panostamme nuoriin, omiin tai naapurin nuoriin, on parhaiten käytetty euro. Näinä tiukkoinakin aikoina voimme valita. Tehdään yhdessä oikeat valinnat, puhalletaan ilmaa siipien alle ja ihaillaan kuinka korkealle, kauaskin he voivat lentää.

Tukena Itä-Helsingissä WaPan yhteistyökumppanit Tackla, Luki, Config, Korispiste, Helsingin Kaupunki, Easy Sport, Fun Action, Harrastamisen Suomenmalli, We Deliver, Hope, SOS Lapsikylä, Kide-säätiö, Lions Club, ja moni muu.

Kiitos kuluneesta vuodesta 2023 ja Hyvää Lomaa Itä-Helsinki!

Saara, Taina, Kaj ja Jussef

Koripallo kantaa ja antaa onnistumisia. Tule mukaan tukemaan toimintaamme: