Tallink Koripalloturnaus enemmän kuin Turnaus

Saara LaitinenAjankohtaista, Uutiset, Yleinen

Kiitos Tallink Espoo

Tänä vuonna elokuun koripalloturnaus oli erityisen tervetullut. Turnaus teki hyvää kaikille ja on täydestä sydämestä todettava, että järjestely toimi. Organisointi uuden epidemia-aallon kynnyksellä ei varmasti ollut helppoa, mutta toteutus ja kaikkien kantama vastuu näkyi. Nuoret tarvitsivat tätä, ihmisen mieli ja kasvavat lapset tarvitsivat tätä. Mahtava viikonloppu takana iloisia ilmeitä, tiukkaa vääntöä, tasaisia pelejä ja tunteita harmituksista onnistumisiin.

Kiitos Espoo Basket Team ja Tapiolan Honka.

Kilvoittelua ja yhdessäoloa, rakkaiden kilpakumppaneiden tapaamista – juuri nämä ovat niitä hetkiä, joita varten treenataan. Seurastamme oli mukana joukkueita Kutsusarjassa samoin Kilpasarjassa ja Fun sarjassa. Tallink toimi ennen kaikkea tason mittauksena nyt kun uusi kilpakausi lähtee käyntiin. Tason mittaukseen oli erityinen tarve, sillä onhan treenaus vaatinut aivan erilaisia ponnisteluja kuin aiempina kausina: on haastetta ryhmien jaotteluun, hygieniakäytäntöihin liittyen sekä valmentajien ja valmennettavien riskit vaativat aivan erityistä huomiota.

Kaikista haasteista huolimatta jotain on ehdottomasti tehty hyvin ja sen tämä turnaus näytti: MEIDÄN JUNNUT PÄRJÄÄ!

Muutamista alkumetrien loukkaantumisista / sairauksista huolimatta, joukkueet saivat pelattua kaikki sarjat loppuun. Lisäksi tuli vielä huimia onnistumisiakin. Aivan valtavan hienoa!

Mukana oli joukkueita seuraavassa kahdeksassa eri sarjassa:

Pojat

KILPA 2004–05 PRONSSI

KUTSU 2006 6.sija

KILPA 2006 11.sija

KILPA 2010 KULTA

FUN 2011 HOPEA

 

Tytöt

KUTSU 2005 5.sija

KUTSU 2006 6.sija

KUTSU 2007 5.sija

ONNEA KAIKILLE TYTÖILLE JA POJILLE, VALMENTAJILLE JA KANNUSTUSJOUKOILLE!

Pysytään terveinä, toimitaan vastuullisesti ja jatketaan yhdessä eteenpäin.

Toivotan kaikille hyvää alkavaa kautta 2020-2021!

Saara