Toiminta jatkuu, noudatamme Pääkaupunkiseudun koronatyöryhmän ohjeita

Saara LaitinenAjankohtaista, Uutiset, Wapauutiset

Hyvät wapalaiset,

WB-Pantterit noudattaa 20.8. alkaen toistaiseksi seuraavaa koronaohjeistusta. Seuraamme tarkasti mahdollisia muutoksia viranomaisohjeistuksissa ja muokkaamme toimintaamme tarvittaessa niiden mukaan.

Harjoituksissa ja otteluissa paikalla on vain välttämättömät henkilöt (pelaajat, valmentajat, tuomarit, toimitsijat ja lisäksi mahdollinen kuvaaja). Katsojia ei tällä hetkellä oteta harjoitus- tai ottelutapahtumiin.

Harjoituksissa ja peleissä noudatettavat terveysturvallisuusohjeet:

  • noudatamme viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita, mahdollistamme tilojen tehokkaalla käytöllä turvavälit ja painotamme hyvää käsihygieniaa.
  • Saavu paikalle vain terveenä.
  • Harjoituksiin ilmoittaudutaan myClubissa etukäteen ja valmentajat merkitsevät läsnäolijat osallistuneeksi jokaisen tapahtuman jälkeen.
  • Ohjaajat ja yli 12-vuotiaat käyttävät sisätiloissa kasvomaskia, mikäli terveydelliset syyt eivät estä sen käyttöä. Maskia ei tarvitse käyttää liikuntasuoritusten aikana.
  • Harjoitus- ja toimintamuodot toteutetaan siten, että toiminnassa on pääasiallisesti mahdollista välttää lähikontaktit. HUOM! Valmentajamme suunnittelevat harjoitukset siten, että lähikontakteja tulee normaalia vähäisemmissä määrin. Jos haluatte, että lapsenne ei ole mukana pelinomaisissa harjoitteissa, joissa kontakteja ei kokonaan voida välttää, olethan yhteydessä joukkueen valmentajaan.
  • Pukuhuone- ja peseytymistilat ovat auki, mutta niiden käyttö rajoitetaan vain välttämättömään. Suihkuja emme käytä harjoitusten jälkeen.

Seuran koronavastaavana toimii Mikko Pentti.

Mikäli on syytä epäillä korona-altistumista seuran tapahtumissa, olethan yhteydessä Mikkoon. Myös kaikissa ohjeistuksiin liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteydessä:
mikko.pentti@wb-pantterit.fi , 040-7045656

https://www.olympiakomitea.fi/2021/03/29/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/