Voimia WaPalaisille viikkoon!

WB-PantteritAjankohtaista, Uutiset, Wapauutiset

Seura tiedottaa

Kauden toiseksi viimeinen kokonainen huhtikuun viikko lähtee käyntiin ja toimia tyttöjen ja poikien treenaamisen tukeen tehdään kaikissa joukkueissa muuttuneessa maailmassa. Seura on perustanut Fysiikan ydinryhmän C-A junnuihin, jota vetää toiminnanjohtaja Mikko Pentti apunaan Anni Heinonen ja Jussef ElOuacef, molemmat pitkänlinjan koripalloilijoita fyysinen treenaaminen erityisvahvuutenaan. Tämä tiimi on viimeiset pari viikkoa tehnyt Instagramiin Kenny Owusun (M2D) kanssa yhteistyössä fyysisiä harjoitteita maanantaille, keskiviikolle ja perjantaille. Videot on katsottavissa myös seuran Youtube -kanavalla.

Pääavalmentajatkin ovat taipuneet hienoihin virtuaalitreenisuorituksiin, on vedetty streemauksena treenejä, on lähetetty omia ja kansainvälisiä videoharjoitteita junnuille, kerätty tilastoa ja suorituspeukutuksia, ja mikä ihaninta – haastettu toisiamme ja naapuriseurojen junnuja. Seura tarjoaa jatkossa tätä lisää ja nyt viimeisimpänä Anni ja Jussef ovat jalkautuneet myös ryhmien sisään WhatsApp ryhmiin auttamaan ja tukemaan treenaamisessa.

HYVÄ ME!

Uusi kausi tulee kovaa vauhtia ja toukokuun alussa lähtee käyntiin kausi, jonka varmasti aloitamme aivan erilaisessa treeniympäristössä kuin koskaan aikaisemmin. Päävalmentajat yhdessä toiminnanjohtajan kanssa ovat linjanneet, että ainakin toukokuu jatkuu oletusarvoisesti omatreenijaksona, mutta kommunikaatio valmennuksen kanssa ja fysiikkaryhmän kanssa tiivistyy lisää. Lisäksi tarkoitus on, että joukkueet ovat valmiit nopeastikin käynnistämään treenit, jos siihen annetaan mahdollisuus. Seura on suunnitelmissaan varautunut siihen, että ainakin toukokuu on ulkona treenaamista. Se, että onko se jo ohjattua pienryhmävalmennusta vai omatoimista, on vielä auki ja riippuu niin Suomen Hallituksen, THL/HUS asiantuntijoiden kuin Koripalloliiton ohjeistuksista. Kaikissa tapauksissa Seurassa pyritään siihen, että valmentajilla on mahdollisuus aloittaa ryhmien valmentaminen joko osittain tai kokonaan, ulkona tai sisällä ja viimeistään kesäkuun alusta tähän toivotaan pääsevämme. Mikäli näin ei kuitenkaan käy, on etäohjaamiseenkin tulossa lisää panostusta ja toivomme, että saamme yhteyden myös koulujen IP ryhmäläisiin ja EasySport junnuihin.

Lisää treenaamisesta ja alkavasta kaudesta heti Vapun jälkeisellä viikolla kaikille tulevassa Kevät-INFOssa, joka tällä kertaa välitetään Youtube Kanavallamme.

Muistakaa seurata seuran YouTube kanavaa ja treenata Annin ja Jussefin ohjeiden mukaan, ja haastaa kavereitanne omissa WhatsApp ryhmissä – tai vaikka haastakaa huoltajanne, äiti tai isä – ihan kuka vaan! Kaikille tekee hyvä liikkua – pysykää terveenä!

WaPalaisten korisriemun puolesta

Hallitus