WaPan tapahtumia – tule mukaan!

Saara LaitinenAjankohtaista, Uutiset, Yleinen

Kesä jatkuu auringon ja sateen merkeissä

WaPa treenaa edelleen kesäaikataululla koko elokuun, mutta viimeisetkin Open Gymit laittoivat tiukemman vaihteen ja valmistautuminen syyskauteen turnauksineen ja sarjapeleineen alkoi.

Elokuussa tapahtuu paljon. Toimintaa pyritään pitämään mahdollisimman normaalina, joka näinä aikoina tarkoittaa tarkkuutta kaikilta hygieniasääntöjemme noudattamisessa.:

  1. Flussaoireisena ei tulla hallille EDES katsomaan harjoituksia, varataan sali harjoittelevalle ryhmälle
  2. Hallille tultua mennään suoraan käsienpesun kautta saliin
  3. Harjoitusten aikana VAIN oma juomapullo käytössä samoin oma hikipyyhe
  4. Käsienpesu harjoitusten lopuksi poistuttaessa hallista

Seura suosittaa kaikille Oma Olon arvioita osoitteessa www.omaolo.fi ja koronavirustesteihin hakeutumista ohjeiden mukaisesti mikäli heillä on flunssaoireita tai syytä epäillä tartuntaa. Seura velvoittaa kaikki noudattamaan omaehtoista karanteenia kaikissa niissä tilaitessa, joissa Terveyden ja hyvinvoinninlaitos (THL) tätä kulloinkin suosittaa. THL:n suositukset löytyvät osoitteesta: www.thl.fi

Seura kehittää toimintaa tuoden mukaan uusia työkaluja ja ryhmiä

Seura kehittää tukiharjoitteita ja virtuaalisten ohjausten keinoja treenien osalta. Lisäksi mm kauden avajaiset ovat pääosin virtuaaliset. Näin pienennämme riskiä SARS CoV-2 leviämiselle aina, kun se vain on mahdollista. Tästä lisää vielä MyClubin kautta jäsenille.

Koulujen iltapäivissä Koripallokerhotoiminta laajenee yhteistyössä Koripalloliiton Pikkususien kanssa.

Aloitamme 2011-2014 syntyneiden kanssa yhteistyön jalkapalloseura Valtin kanssa mahdollistaen monipuolisen harjoittelun edullisesti.

Vanhemissa ikäluokissa aloitamme Harrastejoukkueet kilpasarjojen lisäksi sekä tytöissä että pojissa syyskuun alusta.

Perhe- ja skiditoiminta starttaa syyskuun alussa kolmella alueella Laajasalossa, Vartiokylässä ja Vuosaaren Aurinkolahdessa.

Elokuun ohjelmaa

Tarjoamme koko elokuun maksuttoman kokeilujakson 2010-2014 syntyneille tytöille ja pojille Herttoniemenrannan liikuntahallilla. Ole yhteydessä riitta.mansala@wb-pantterit.fi tai mikko.pentti@wb-pantterit.fi

  • 1.8. klo 10-16 Lastenfestarit virtuaalisesti osoitteessa www.lastenfestarit.fi
  • 10.-12.8. Back to School Leiri Herttoniemenrannassa päivittäin klo 9-15 Ilmoittautuminen Toiminta/Leirit -osiossa Mukaan mahtuu vielä!
  • 26.8. klo 17.30 Seuran kauden avajaiset virtuaalisesti: osallistumislinkki tulee jäsenille sähköpostitse. Ohjelmassa mm viime kauden palkintojen jako, palkittavat saavat erillisen kutsun tapahtuman nauhoitukseen.

Syksyn edetessä on tulossa paljon tapahtumia, koululaisten Pirkka Street Basket tapahtumaan Eastonissa, Syyslomaleiriä, Pikku-Sudet tapahtumia ja syyskausi huipentuu Pikkujoulutapahtumaan.

Kesä jatkuu vielä – nautitaan ja pidetään terveydestä huolta.

Terveisin toimistolta Mikko, Riitta ja Saara