WaPan tytöillä ja pojilla vahvaa kehitystä!

Saara LaitinenAjankohtaista, Uutiset

Hyvää Vaalipäivää arvon WaPa perhe!

On hienoa seurata kuinka seuramme nuoret ovat mukana pienestä alkaen ja eri tasoilla kamppailemassa kärkijoukoissa. Seuran puheenjohtajana on näin vaalipäivänä hienoa seurata kuinka junnumme ponnistavat kukin yhdessä ylöspäin kaikilta eri tasoilta. Meille on tärkeää jokainen junnu, joka haluaa kehittää itseään aloittipa hän matkansa missä vaiheessa tahansa ja olipa hän aloitteleva tai jo kauan harrastanut.

Siksi tänä vaalisunnuntaina ja virpojien toivottaessa “virpoin varpoin tuoreeks terveeks” voimme hyvillä mielin katsoa kuinka

Minipojat 2008 syntyneet ovat 1D finaalissa

Minipojat 2007 syntyneet ovat 2D finaalissa

C-pojat ovat viikonlopun aikana varmistaneet paikkansa aluefinaaleihin 2006 1D, 3D, 2005 2D ja 2005 3D

B-pojat ottelevat kuumaakin kuumemmassa Robert Petersen Cupissa kohti SM taivasta ja ovat selvittäneet tiensä B1D aluefinaaleihin.

A-pojissa aluefinaalipaikka 1D tasolla on todella lähellä ja 2D varmistettu

Minityttöjen sarjassa 08/07 tyttöjoukkueella jäätiin täpärästi 1D aluefinaalipaikasta, mutta valtavaa kehitystä tapahtunut kauden aikana, syksyn 4p on vaihtunut kevään 12p tulokseen!!

C-tytöissä ollaan varmistettu paikka 2005 syntyneiden SM finaaleihin 8-parhaan joukossa sekä 06/07 tyttöjoukkueella ollaan selvitty 1D aluefinaaliin samalla moni tyttö on kehittynyt alemmissa divisioonissa.

B/A tyttöjen sekajoukkueella pelattiin upea kausi valtakunnallisessa U19 1-divisioonassa selviytyen sijalle 6!

Mikroissa, supermikroissa niin tytöissä kuin pojissa, on kehitytty, opittu ja panostetaan kokoajan urheilijan polkuun. Tulosta syntyy, kun yhdessä tehdään ja kaikki lapset saavat mahdollisuuden löytää oikean polun omasta lähtötasosta tavoitteellisesti ylöspäin hyvässä valmennuksessa.

Virvoin varvoin tuoreeks’ terveeks’ tulevaks’ korissukupolveks’

#idastnousee #wbpantterit

Hyvää Vaalisunnuntaita kaikille!

Saara-pj