WB-Pantterit hakee valmennustiimeihinsä apuvalmentajia

Toni RissanenUutiset

Itä-Helsingin juniorikoripallo on nyt huimassa nosteessa ja seura tarvitsee kiireesti lisää apuvoimia valmennustiimeihin. Kaksi perinteistä helsinkiläistä seuraa on yhdistänyt junioritoimintansa idässä: Pantterit ja Wartti Basket ovat nyt WB-Pantterit – seura, joka panostaa laadukkaaseen valmennukseen tarjoten kasvaville junioreille sopivan kehityspolun aktiiviseksi urheilijaksi.

WB-Pantterit hakee koripallotaustan omaavia täysi-ikäisiä nuoria, joilla on intoa ja taitoa lähteä valmennustyöhön ammattitaitoisten päävalmentajien ohjauksessa. Seura tarjoaa positiivisen ja kannustavan ilmapiirin ja paljon innokkaita pikkususia ohjattavaksi. Riittää, että hakijalla on vahva koripallotausta ja halu oppia valmentamaan. Ei tarvita pitkää valmentajakokemusta, vaan halu kehittää itseään, positiivinen ja iloinen asenne sekä kipinä koripallovalmentamiseen.
Liikunta-alan koulutus, kokemus ja suoritetut kurssit katsotaan eduksi, mutta koulutamme hakijaa valmennustoimen ohessa. Seura tarjoaa myös mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä!
Lisätietoja saat eri ikäkausien valmentajilta www.pantterit.org, Juniorivalmennuspäälliköltä Markku Rannalta p. 050-5707125 tai ota yhteyttä Toiminnanjohtaja Mikko Penttiin p. 040 7045656

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan 30.9.2017 mennessä osoitteella mikko.pentti@wartti.net

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti
WB-Pantterit ry