WB-Pantterit Kiittää Koutseja

Saara LaitinenAjankohtaista, Uutiset

Nuorisotyötä parhaimmillaan

WB-Pantterit kiittää kaikkia valmentajiaan siitä merkittävästä työstä mitä he kaikki tekevät pyyteettömästi nuorten liikuttamiseksi Itä-Helsingissä. Olipa lapsi tai nuori vasta-alkanut treenari tai jo pienestä pitäen tavoitteellisesti kilpaillut, jokaista lasta arvostetaan, jokaista halutaan auttaa. Tässä valmentajamme ovat esimerkillisiä. Ne panostukset, joita jokainen valmentaja antaa omasta ajastaan ja elämästään on kullan arvoista. Me kaikki toiminnassa mukana olevat uskomme vahvasti, että se mitä annamme saamme moninkertaisesti takaisin. Ilo ja kasvu, jonka voimme todistaa lapsista on korvaamatonta. Valmentajamme seuraavat läheltä, he ovat välillä mukana haastavissa, jopa lähes ylitsepääsemättömiltä tuntuvissa elämän haasteissa. Kun koutsin johdolla joukkue kestää läpi haasteiden, kestää kohti aikuisuutta yhdessä kasvaen, on se jotain sellaista, jota ei saa rahalla, ei saa kuin yhdessä kasvamalla.

Uskalletaan valmentajien johdolla tavoitella hyvää kehitystä, hyvää yhteistä tekemistä ja voimaannuttavaa sosiaalista yhteisöä.

Kiitos koutsit, että olette mukana lasten ja nuorten tukena, puskurina ympäröivän maailman paineissa, jokaisen lapsen omassa kasvusprosessissa.

Kiitos teille koutsit – olette korvaamattomia!