WB-Pantterit Päävalmentajat 2020-2021

WB-PantteritAjankohtaista, Uutiset, Yleinen

Kesä lähenee ja epidemiasäännösten antaessa myöten, pääsee myös koripallon kesäkausi täyteen vauhtiin – poikkeustoimin – kuten kaikki urheilu. Ensimmäinen viikko takana pienryhmätreenejä ulkona ja sama jatkuu vielä toukokuun viimeisen viikon.

1.6. alkaen järjestetään WaPan korisleiri ja eri ikäryhmien sisäharjoitukset alkavat Herttoniemenrannassa. Edelleen harjoitellaan myös ulkona. Kesä on parasta aikaa peruskunnon kasvatukseen, joten liikutaan!! Muistutamme kuitenkin, että harjoituksissa on varauduttava poikkeuksellisiin käytäntöihin ja toimia ohjeistuksen mukaan. Sairaana tai edes pienillä tuntemuksilla ei saa tulla treeneihin!

Kuten 6.5. Kevätinfossa kerroimme, tarkempaa tietoa valmentajista 2020–2021 kerromme kevään edetessä. C-A junioreissa koko toimintaa ja Akatemiaharjoittelua koordinoi Aki Tuppurainen.

C-A pojista vastaa Markku Ranta ja C-A tytöistä Ari Heinonen.

Aki Tuppurainen siirtyy 2006 syntyneiden poikien päävalmentajaksi ja rakentaa HKV Markku Rannan kanssa pelaajapolkua B-A – poika-akselilla ja Kamal Khafifin kanssa C-poika-akselilla. Seura jatkaa näin edelleen tavoitteellista ja korkeatasoista toimintaa. Muutoin mennään tutuilla kuvioilla!

WaPan päävalmentajat kaudella 2020–2021

 

Miehet Minijuniorit
Bernard Harris Pojat: P09 Kamal Khafif, P10 Mikko Pentti
Naiset Tytöt: T09/T10 Mikko Pentti & Markus Sjöman
Taneli Salo Mikrojuniorit,
Akatemia 2011–2012 -syntyneet
Aki Tuppurainen Pojat: Samy Lindberg
Markku Ranta Tytöt: Riitta Mansala
Ari Heinonen Supermikrot 2013–2014
A- juniorit Kim West
Pojat: Markku Ranta & Tytöt: Toni Leikas  
B-juniorit, 2005 -syntyneet Skidit ja Susipolku
Pojat: Markku Ranta & Tytöt: Ari Heinonen Riitta Mansala
B-juniorit, 2006 -syntyneet Koulujen IP toiminta
Pojat: Aki Tuppurainen & Tytöt: Kaj Forsström Mikko Pentti
C-juniorit Alkeiskurssit 2009–2006
Pojat: Kamal Khafif & Tytöt: Toni Leikas Samy Lindberg
Fysiikkavalmennus Seuratoiminnan kehittäjä
Anni Heinonen & Jussef ElOuacef Riitta Mansala
Urheilijan terveys Toiminnanjohtaja
Terveystalo Mikko Pentti

 

Kaikissa ikäkausissa on vahva valmennustiimi ja lisäksi on mukana valmentajakasvatteja, heitä koulutamme ammattitasoisiksi valmentajiksi seuran ValKer -toiminnassa. Joukkuejohto pysyy joukkueissa ennallaan ja he näin jatkavat hyvää työtä kasvavien koripalloilijoiden hyväksi. Sekä valmentajat, että joukkuejohtajat tekevät yhteistyötä yli joukkuerajojen, kuten seurassa on vahvasti ollut tapana.

Tiimeistä ja tavoitteista kerromme tällä viikolla alkavassa sarjassa tiedotteita. Seuraa ja tutustu tai tule saman tien mukaan toimintaamme!

Tarjoamme koripalloa, jossa paino on tasapainoisten, tavoitteellisesti urheilevien nuorten kasvattaminen kohti aikuisuutta. Meillä lapsi ja nuori voi tulla mukaan toimintaan ja lähteä omasta tasostaan eteenpäin tavoitteellisesti kehittyen. Olipa sitten tavoite alueellinen, valtakunnallinen tai maajoukkuetoiminta, tai jopa kansainvälinen koripallo.

 

Tule mukaan kokeilemaan, olisiko koripallo WaPassa sinun juttusi.

#idästnousee #yhdessä