WB-Pantterit tiedottaa poikkeustilan vaikutuksesta

WB-PantteritAjankohtaista, Uutiset, Yleinen

Hyvä WB-Pantteri

Poikkeustila on todellisuutta, sosiaalisia kontakteja tulee välttää ja seuran toiminta on isojen haasteiden edessä.

Kausi 2019-2020 saatiin melkein loppuun, noin kuusi viikkoa ennen kauden normaalia päätöstä Suomen Hallitus vetosi kaikkiin kansalaisiin, järjestöihin ja seuroihin, että he omilla toimillaan ottaisivat tiukan linjan ja tässä erityisesti palloilujaeilla oli suuri vastuu. Pallo liikkuu kädestä toiseen, fyysiset kontaktit ovat osa lajiamme ja vaikka valtaosalle lapsista ja nuorista SARS-CoV-2 tartunta on vaaraton, oli kansallisen edun vuoksi tärkeää, että kun rajoituksiin mennään, ne tehdään tehokkaasti.

Siksi Seuran Hallitus lähetti heti tiedotteet, lopetti harjoitukset ja on tiedottanut tämän jälkeen viikoittain seuran toimijoita, joukkuejohtoa ja valmennusta tuoeden viestiä jäsenille näitä reittejä pitkin sekä suoraan seuralta MyClubin kautta.

Tilanne on haaste WB-Panttereille ja siksi muistutamme, että kaikki kauden maksut tulee suorittaa viipymättä, seuralla on velvoitteet hoidettavana ja moni valmennuskorvaus maksetaan kauden lopussa ja siksi myös ne kausimaksuosuudet, joita on siirretty kauden loppuun tulee suorittaa viipymättä. Valmennuksestakin huolehditaan, vaikkakin hyvin haastavissa oloissa ja aivan eri muodoissa kuin mihin olemme tottuneet.

Seuran valmentajat ovat hienosti lähteneet muokkaamaan haasteellisessa tilanteessa harjoituksia soveltuviksi poikkeustilanteeseen: ohjeistukset henkilökohtaiseen treenaamiseen, yhteiset Zoom/WhatsApp viestinnät, – mukana eläminen. Seuran toiminnajohtaja ja muut seuratoimijat ovat laittaneet videoita sosiaaliseen mediaan ja haasteita muilta seuroilta on vastaanotettu ja niihin vastattu. Omia haasteita on lähetetty.

Kaiken keskellä ilmestyy seuran oma ensimmäinen  lehti. WaPa-lehti, vielä sähköisenä, mutta siitä otetaan myös painettu versio. Painetun version saavat kaikki yritysponsorit ja Alumnilaiset. Lähde siis mukaan seuran Alumniksi, tukemaan seuraa taloudellisesti näinä haastavina aikoina. Lue lehti, ideoi ja kerro ajatuksistasi kuinka kehittää lehteä ja kuinka tukea toimintaamme muutoin: toimisto@wb-pantterit.fi

Ja seura on nyt me – me kaikki – pidetään toisistamme huolta – kuntoillaan ja palataan kentille entistä vahvempina!

Go WaPa Go EAST HELSINKI

Alla linkki lehteen

Ja seuraa meitä nyt somessa, Instassa&Facebookissa&Youtube -kanavallamme:

 

WB-Pantterit Hallitus